Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Барбарон или фотьойл

  • 1 520
  • 22
# 15
Бях взела барбарон в периода, когато синът ми лазеше, после се опитваше да прохожда и го отглеждах предимно на пода. Купихме го от Икеа.
Сега, когато не ми се налага да съм на пода, бих си взела кресло.
Виж целия пост
# 16
Фотьойл според мен, аз лично барбарон не бих си взела. Няма да ми се връзва на нищо, а и предпочитам да си лежа на дивана/лежанката.
Виж целия пост
# 17
Зависи дали гоните повече удобство или разчупен интериор. Фотьойлите са по-удобни за седене, но пък пуфовете никога не остават незабелязани и придават по-весело усещане на стаята. Аз имам пуф от големите от сигурно 5 години насам. Да съм го ползвала по предназначение максимум 10 пъти. През повечето време обикновено е затрупан с дрехи. Grinning Но пък винаги като ми дойдат гости, много му се радват и все се мятат отгоре му. Grinning Недостатък е, че се разплува и заема доста място. Моят е с текстилна дамаска. Ако беше кожен, може би и аз щях да го изкарам на терасата. Дамаската се сваля с цип и се пере в пералнята, бързо съхне после.
Виж целия пост
# 18
Благодаря на всички за мненията. Ще поразгледам сайтовете за барбарони,  виждам, че са доста, но почти всички са снимани грозничко.
А тези от вас които са имали/имат барбарон може ли съвет за дамаската.

Имам барбарон и в никакъв случай не бих го избрала пред Фотьойл . Съава само за красота и детето и котката  да сядат на него .
Виж целия пост
# 19
Имаме и пуфове, и кресло от ИКЕА-определено второто е в пъти по-удобно от първото.
Виж целия пост
# 20
Пуфът у нас се харесва от детето и (странно, но и) от баща му. За мен минусите са, че трябва да му се добавя пълнеж, че (понеже е от изк. кожа) се пукна и трябва да се лепи, както и това, че аз лично се претоплям в него (пак заради кожата, вероятно). Иначе ми се връзва с другите мебели, забавен е и може лесно да се разнася. Не е скъп и като реши човек, го заменя по-лесно.
Виж целия пост
# 21
Значи се радвам, че моят е от плат. Пере се
Виж целия пост
# 22
Според мен трябва да си имате друга холна гарнитура за основно ползване а барбарон  като допълнителна екстра
която да ползвате за разнообразие но да имате и други опции като фотьойл/кресло
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия