Свински стек...помощ!

  • 1 086
  • 8
Здравейте, моля не ми се смейте,но съм нова в кухнята Grinning Взех меден свински стек направо маринован, сега обаче въпроса е как да го приготвя, трябва ли да го запържвам, като цяло как да действам. Ако се отзове някой ще съм много благодарна.
Виж целия пост
# 1
от коя част е този "стек"?
Виж целия пост
# 2
Не е смешно, че не можете да готвите,  но наистина ми е интересно защо не пробвате да си намерите сама рецепта, която ви допада?
https://www.google.co.uk/search?q=%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D1%81 … arameter}ie=UTF-8

Отнема десетина минути да потърсите, прочетете и изберете тази, която ще ви е лесна и вкусна.
Виж целия пост
# 3
от коя част е този "стек"?
Съмнявам се, че може да отговори на този въпрос.  Peace (Без лоши мисли)
Виж целия пост
# 4
от коя част е този "стек"?
Съмнявам се, че може да отговори на този въпрос.  Peace (Без лоши мисли)

е тогава как да се помогне.....
аз лично бих го удушила във фурната - винаги става, дори и гадните котлети. предполагам, че както е маринован може и на скара, но знае ли се.
Виж целия пост
# 5
Не е смешно, че не можете да готвите,  но наистина ми е интересно защо не пробвате да си намерите сама рецепта, която ви допада?
https://www.google.co.uk/search?q=%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D1%81 … arameter}ie=UTF-8

Отнема десетина минути да потърсите, прочетете и изберете тази, която ще ви е лесна и вкусна.
Незнам авторката на колко години е но познавам жени на 50 г ,които немогат и не искат да готвят !
А относно рецепта ....да в нета има много но тя пита за някоя ,която е пробвана ,нали затова сме тук да си даваме съвети 😉
И аз съм без лоши мисли !!!
Бих отговорила ноооо не съм фенка на свинския врат
Виж целия пост
# 6
Помогнах с линк към десетки рецепти.
Не знаем от коя част точно е месото, какви предпочитания има  авторката и т.н. да не навлизам в детайли.
Виж целия пост
# 7
.................. Взех меден свински стек направо маринован, сега обаче въпроса е как да го приготвя, трябва ли да го запържвам, като цяло как да действам. Ако се отзове някой ще съм много благодарна.
Задай си въпроса ето тук, има прекрасни дами, които разбират и ще ти отговорят.

http://old.bg-mamma.com/?topic=1065761;topicrefid=19
Виж целия пост
# 8
Лично на мен най-много ми харесва на скара. На фурна става или сухо или като варено. Номерът е скарата (или грил тиган) да е много добре загрята преди да го сложиш, за да се запечата бързо външния слой и да не изтичат соковете. Сложиш ли го на студена скара става сухо.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия