какво ренде ползвате?

  • 3 605
  • 21
Не знам дали въпроса ми е за този форум, но все пак - какво ренде ползвате? Аз имам от тези най-простите от едно време с кръглата форма, но ми е много трудно с него и няма път когато не съм се порязала. Не искам ел. уреди, а нещо малко, да се побира навсякъде, тъй като кухнята ми е малка и съм ограничена в мястото.
Има ли някой впечатления от V-образното ренде на Worner?Продават го в Халите на щанда на WS teleshop, изглежда добро със сума ти приставки и предпазител, но не знам дали си заслужава парите /към 50 лв./.
Ако имате по-добри предложения дайте също и евентуално място за закупуване/съответно цена.
Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 1
Струва си. Майка ми ползват тяхното вече не знам коя година...8-10, там някъде, полезно е много.
Виж целия пост
# 2
Аз го ползвам от поне 10 години.Страшно съм доволна Flutter
Виж целия пост
# 3
аз пък май съм някаква обратна....дадоха ми ренде на Вьорнер, опитах да го ползвам...и ми се стори, че смяната на приставките, махането, почистването...са ми по-голяма играчка от самото стъргане. И после докато го подредя пак в кутията, се изприщих ...та отидох и си купих кръгло ренде:)
Виж целия пост
# 4
Моето е съвсем простичко - има два вида дупки и е плоско.
Много си го харесвам заради дебелата удобна дръжка  Grinning
Виж целия пост
# 5
Супер е рендето. Имаме го от ок. 10г, не помня вече. В началото и на мен ми беше трудно да го ползвам, но после му хванах цаката и сега без него не мога.
Виж целия пост
# 6
Ами аз си купих от Бонжур едно от инокс, иначе е като едновремешните, само че не кръгло а квадратно, с 4 различни рендосвания. Много е удобно, стабилно и с дебела дръжка. Струва около 15 лв.
Виж целия пост
# 7
аз имам всякакви рендета, и Worner и негови подобия. Но Worner-а го ползвам рядко
Виж целия пост
# 8
срам и позор, ама използвам едно обикновено метално ренде. като се изтъпи, наточвам го с малко шкурка и продължавам нататък.....

бих си купила Бьорнер/Вьорнер (кое ли е оригинално и кое фалшиво?!), но само ако го пробвам преди това, защото съм скептична към тв-рекламите от типа "то всичко само си прави" Simple Smile
Виж целия пост
# 9
Цитат на: Taneto
срам и позор, ама използвам едно обикновено метално ренде. като се изтъпи, наточвам го с малко шкурка и продължавам нататък.....
Цитат


моето също е обикновено и доста ръждиво  #Crazy , ама не го заменям за Вьорнер-ово...  #2gunfire
Виж целия пост
# 10
и аз нямам място в кухнята, но ползвам кухненски робот. Всичко друго ще изхвърля но него - не. Не ползвам друго ренде.
Виж целия пост
# 11
Имаме и обикновенно и Вьорнер . И двете са незаменими, но са подходящи за различни  неща.
Виж целия пост
# 12
Цитат на: veni
Имаме и обикновенно и Вьорнер . И двете са незаменими, но са подходящи за различни  неща.

А за какво не става Вьорнера? Опитвам се от известно време насам да убедя себе си да дам 50 лв за него и още не успявам  Embarassed
Виж целия пост
# 13
Е, примерно ако ще стържеш 2 моркова, не си струва да сглобиш Вьорнера, като можеш храс-храс и да настържеш за 2 минути на обикновеното. Но за по-големи неща е незаменимо... Скоро баща ми празнуваше имен ден, а у нас всичко е със замах (примерно, гости между 25 и 40 се чакат, прави сметка), та стъргахме зелева салата от 8 зелки... Познай как се реже на ръка толкова зеле. С Вьорнера за 30-40 минути стана супер фино. Или картофи да си нарежеш на формички...Моркови за туршия... Абе, струва си. Толкова убедително говоря, че ще събера и аз пари да си вземем с мъжа ми вкъщи Wink
Виж целия пост
# 14
Оооо, ми то за тая цел си имам комбайн  Wink Значи спестих 50 лв (абе още сега ще им измисля място, ама...) #Milti
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия