Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Задавя се..

  • 374
  • 5
Мили мами,моят синковец мине не мине ми изкарва акъла..Понякога, когато пие чайче или вода от шишето, така се задавя, че спира да диша(или поне така ми се струва).Веднага го обръщам и го тупам по гръбчето.Държа да подчертая,че ползвам шише на Авент, а знаете,че бибероните им пускат много малко.Само че същото се случва и когато го кърмя.Кажете какво правите когато бебчето ви се задави?
Виж целия пост
# 1
Бебчето ти е много мъничко и е нормално да се дави. И при нас беше така, но вече сме почти на 8 мес. и след 3 -тия месец изчезна този проблем. В такива случаи го вдигай на високо за да си поеме въздух и го потупай по гръбчето.
Виж целия пост
# 2
И при нас задавянето спря около 3-тия месец....Само че аз бях взела от шишетата на Чико(физиологичните) и с тях като че ли се давеше по-малко...
Виж целия пост
# 3
Виж тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=11810
Виж целия пост
# 4
Ние сме на 8 месеца и още се давим.Имаме шишета на Авент и Чико,но малката така бърза да изпие всичко на един дъх,че постоянно се дави.Като беше по- малка я вдигах да я потупам по гръбчето,но сега се оправя самичка.Важното е да не се оставя само детето когато пие,за да може да се действа навреме,ако се задави.
Виж целия пост
# 5
И моето момиченце много се давеше. Имах от всички видове шишета, а тя не можеше да си пийне водичка от давене. Накрая, когато купих шише на НУК започна по-малко да пие водичка и спря да се  дави. Всички  майки препоръчваха шишетата на Авент, но аз никак не съм доволна от тях, а с тези на НУК направо се родих.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия