Предястие с гъби

  • 3 516
  • 4
Пълнени гъби

Продукти:

500 г. гъби
60 г. масло
2 домата
200 г. кашкавал
черен пипер
1 л. соев сос
100 г. обезкостени маслини

Начин на приготвяне:

Гъбите се измиват добре. Пънчетата им се отстраняват. Гъбите се нареждат в йенска тенджера. Напълват се с маслините. Във всяка гъба се поставя бучка масло. Наръсват се със соев сос и черен пипер. Доматите се настъргват и с получения доматен сок се заливат гъбите. Най-отгоре се слага настъргания кашкавал. Пекат се в силна фурна 30 минути. Сервират се топли.
Виж целия пост
# 1
Благодаря SтаМ. Звучи интересно, ще я опитам   chef . Много обичам да правя предястия с гъби.
Виж целия пост
# 2
ГНЕЗДА С ГЪБИ
1 кг. картофи
250  гр.гъби
1 глава лук
50гр. масло
олио
сол
4-5 яйца
Картофите се обелват , сваряват се и се намачкват на пюре.Нарязаните гъби и лук се запържват в 30 гр. масло и се прибавят към пюрето.Сместа се осолява на вкус и се оформят топки с диаметър около 10см. и се нареждат в тавияка намазана с олио.От всяка топка се прави гнездо и в него се чуква по 1 яйце.Отгоре се поръсват с масло и се пекат 20 мин в умерена фурна.
Много вкусно преястие.Опитайте.
Виж целия пост
# 3
Купувате по големи гъби (печурки) , и синьо сирене !
Гъбите се измиват и се махат пънчетата , в средата слагате парченце сирене !
Пече се на умерена фурна за около 15 - 20 мин може и по малко .

Чаша бяло вино и няколко габки направо е супер !
Наздраве и приятен апетит !
Виж целия пост
# 4
Купувате по големи гъби (печурки) , и синьо сирене !
Гъбите се измиват и се махат пънчетата , в средата слагате парченце сирене !
Пече се на умерена фурна за около 15 - 20 мин може и по малко .

Чаша бяло вино и няколко габки направо е супер !
Наздраве и приятен апетит !
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия