Винаги сполучлива застройка

  • 1 453
  • 8
Здравейте.Тъй като не винаги се получава,ето 2 варианта на винаги сполучлива застройка-слагате само жълтък или пък я възварявате.Аз винаги правя варена и така не се пресича даже при претопляне.
Виж целия пост
# 1
Никога не съм имала проблем със застройката.  newsm78
Правя я с жълтък и кисело мляко, ако държа да използвам цялото яйце, добавям малко брашно (за да не се пресече белтъка) или само с прясно мляко (при шкембе чорба).
Виж целия пост
# 2
Аз правя застройката с цяло яйце и сока на половин лимон. Прибавям я когато супата е леко охладена, после връщам на котлона и нямам проблеми Wink.
Виж целия пост
# 3
Аз правя застройката като разбивам 1 жълтък в половин кофичка кисело мляко. После сипвам от супата при застройката бъркам, така докато се получи известно количество и всичко го връщам в супата с енергично бъркане. Не ми се е случвало да се пресече.
Виж целия пост
# 4
Освен мляко и жълтък капвам няколко капки лимон,за да не се пресича.Спомням си,че на времето баба ми слагаше на върха на ножа лимонтозу.
Виж целия пост
# 5
Аз също отделям белтъка и жълтъка и застройвам само с жълтък - слагам също и 2 с. л. кисело мляко.
Виж целия пост
# 6
С топлата застройка супите стават по-хубави Simple Smile
Виж целия пост
# 7
застройката я правя от едно яйце, в което добавям оцет - около 2с.л. и малко вода от супата. не се пресича
Виж целия пост
# 8
За да не се пресича яйцето, то трябва да е със стайна Т, а супата леко охладена. Яйцето трябва да е супер добре разбито. В това е тайната Wink

Винаги застройвам само с едно цяло яйце.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия