Патешки сърца - как?

  • 21 503
  • 7
Моят мъж обича да си чревоугажда, ама аз не съм завършила за кулинарка все пак  Stuck Out Tongue !
 Arrow Та какво мога да направя с тези сърца?
Виж целия пост
# 1
Нещо от рода на дробчета по селски можеш да направиш, но незнам какво ще се получи Rolling Eyes
Слага се лук, чушка зелена, морковче и сърцата ги задушаваш или ги мушкаш във фурната.
Виж целия пост
# 2
Може да се сварят и да се смелят в месомелачка. Със задушени лук и моркови и малко доматено пюре става чудна плънка за банички. И е достатъчно изискано за съпрузи-чревоугодници.
Виж целия пост
# 3
Ние с мъжо...ги обичаме много, заначи като ти размразиш патешките сърца, цепваш ги по средата, накисваш ги във соев сос със съвсем малко лимонов,...и се пекат на скара, въпроса е в това да не ги препечете..защото стават твърдички..като ги махнеш от скарата, ги поръсваш обилно с накълцан магданоз..)))
Не се притеснявай, въобще не стават сухи и за разлика от пилешките, не е необходимо да се варят..пробвайте..да ви е сладко..)))
Виж целия пост
# 4
Забравих ooooh! и черен пипер..))))(без сол, соевият сос е солен)...)))
Виж целия пост
# 5
Шани , преди да ги приготвиш , сцепи ги и ги накисни малко във вода + червено вино или вода + оцет , за да се "изсмуче кръвта ". После за 20-ина минутки в тенджерата под налягане и като ги извадиш - с масло и лук или праз в тавата и червен пипер , сол и черен пипер  за 30 -ина минутки - стават М-М-М  Heart Eyes/убиец за жлъчката и черният дроб ! Grinning/
Виж целия пост
# 6
Шани, и аз веднъж купих такива и се видях в чудо.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=37718.msg712311#msg712311

Не стават, друг път не вземай.  Sick
Виж целия пост
# 7
На супичка Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия