залепна ми сладкиша за тавата

  • 2 844
  • 10
 Онзи ден правих сладкиш като намазах тавичката с масло за да не ми загори но уви от долу прегоря,какво правите за да не ви залепва сладкиша и да не загаря,аз знам масло се маже тавата и от горе брашно?има ли някаква хартия, която да се слага на дъното на тавата и върху нея да се залее сместа за сладкиша?
Виж целия пост
# 1
Да, продава се хартия за печене. Аз съм слагала и фолио, когато съм нямала хартия.
Виж целия пост
# 2
Когато правя сладкиш,сместа винаги изсипвам в намазнена и леко набрашнена тава.А за да не загаря отдолу трябва да се пече на по-ниски градуси или в процеса на печене да се намалят.
Виж целия пост
# 3
Винаги мажа тавата с олио, защото маслото загаря, ако изрично не е споменато да е масло Naughty.
Виж целия пост
# 4
Задължително мажа тавата с олио и поръсвам с брашно.
Виж целия пост
# 5
а от къде купувате хартията за печене и как изглежда
примерно за района на Красна Поляна Разсадника Пазара Дим. Петков - къде да търся
помогнете ми моля че хлапетата имат РДен и искам да аз да направя тортата
  bouquet  chef
Виж целия пост
# 6
ами  щом е залепнало е било защото си пекла на високи градуси
съветите, които са ти дали мамите  са много правилни
но трябва да спазваш и  температурите на печене
и обикновенна амбалажна хартия става за печене
Виж целия пост
# 7
аз слагам хартия за печене, каквото и да пека само с това, брашното и олиото по тавата са отживелица като че ли, с такава хартия нямам проблеми после само сгъвам и в коша, нито по тавата имаш загорели труднопочистващи се неща нито половината кекс е останал там, продават насякъде тази хартия аз си купувам на Фино, в кутии е като фолиото и пише хартия за печене, на пипане е като мазна и е прозрачна като оризова хартия почти, във всеки супермаркет я продават аз имам Фантастико до нас и от там си я взимам  chef
Виж целия пост
# 8
Купувам си от пликовете за печене, разрязвам един плик и ми става точно в тавата, и за кексове и за пици, сладки....всичко....купувам си ги от "левчето", 8 плика са вътре мисля и нищо не ми залепва  Wink
Виж целия пост
# 9
Сладкиши пека само в намазана с олио и с четка тава и поръсена с брашно. Ненужното брашно се изтупва от тавата. Никакво залепване!
Хартия за печене ползвам за дребни сладки, скоро правих еклери......и подобни.
Виж целия пост
# 10
Благодаря за съветите,май е от високите градуси наистина,но вече ще ползвам хартия за печене.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия