как преценявате...?

  • 614
  • 6
момичета,
аз от скоро започнах да се задържам в кухнята, ама съвсем отскоро, и открих, че не мога да преценявам как да сготвя за повече от един път. Засега сме си само двамцата с мъжа ми и като сготвя го изяждаме на едно ядене и така трябва да готвя и обед и вечер...абе, голямо готвене пада Confused Та въпросът ми е кога се научихте да преценявате количествата та да си пестите усилията? Embarassed
Виж целия пост
# 1
След като си се научила да готвиш за едно ядене за двама , следващият път приготви двойно и ще имаш за две яденета. Ако пък направиш повечко и ви омръзне да го ядете,можеш да замразиш останалата част и да я извадиш когато ви се прияде пак
Виж целия пост
# 2
Аз пък не мога да готвя само за едно ядене. Синаги остава и за следващия ден.
Виж целия пост
# 3
Според мен е правилно това,че готвиш за едно ядене - претоплената храна доколкото знам губи от хранителните си качества и обикновено не е толкова вкусна. Аз готвя бързи неща, като претоплям само супа, печена риба с дом.сос, кавърма, сърми, а иначе готвя предимно гюведжета, в йенски съд, аламинути, омлети, спагети и пица,баница - ей такива бързи неща. Ще ми бъде интересно да разбера другите какво претоплят и какво-не.
Виж целия пост
# 4
Mr. Green Хи хи хи, на мен пък проблема ми е че винаги готвя така че има за един път и остава но недостатъчно за втори път за двама. Все едно за един път и половина. Което си е доста неприятно #Shocked
Виж целия пост
# 5
ами като си е вкусно колкото и да приготвиш се изяжда . поне моито мъж ака разбирам 4е му харесва , ве4е като не може да мръдне , тогава спира:) , 4е отскоро и аз като него съм станала
Виж целия пост
# 6
Винаги готвя като за целия китайски народ. Много мразя така да се получава и много ме е яд като хвърлям храна.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия