Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

сеирджии ли сте

  • 2 249
  • 77

Анкета

обичате ли да наблюдавате чужди скандали, провали и неприятности

Опции:

ами това е въпроса. говорим естествено за дребни скандалчета. според мен българският народ е доста сеирджийски настроен.
Виж целия пост
# 1
Не.
Виж целия пост
# 2
Косме, дай ситуация за пример, защото е трудно обобщено да се отговори. Не бих спряла да зяпам катастрофа, скандал, бой, и т.н Бих обаче се заинтригувала от поредната серия странни шумове идващи от съседите.
Виж целия пост
# 3
ами двама седят и се карат, просто е. да кажем тук, или на улицата. спираш ли се да погледнеш и послушаш. интересно ли ти е. предполага се че употребяват думи, които са нецензурни или обиди......на опашката става скандал кой кого е предредил.......правиш се на глух, не те интересува или какво, просто малко въображение. не говорим за побоища или катастрофи.
Виж целия пост
# 4
Истината е, че ме е много срам да се спирам и явно да наблюдавам хорското падение, но понякога ми е много любопитно...
Виж целия пост
# 5
Не , не обичам да гледам чужди скандали и проблеми.
Виж целия пост
# 6
 smile3508
Виж целия пост
# 7
за зяпане, ако имам време зяпам
взимала съм и страна
Последен пример

В трамвая една ватманка се разкрещя на 2 деца по най-цигански и селски начин /без да обиждам и двете народности/ и се намесиху, щото те не знаеха какво да кажат. Но между възрастни рядко се меся, те си се справят със скандала и сами обикновенно
Виж целия пост
# 8
Не обичам да се кефа на чуждото нещастие, или да гледам сеир.  Това е простотия, която за съжаление я има навсякъде не само тук в България. Лошото е, че при младите е масово явление, и всичко идва от това, че са ограничени, и в темите им на разговор има само няколко важни неща - телефони, чат, коли, и нищо смислено. 
Виж целия пост
# 9
Любопитна съм да узная, какво е станало, но в повечето случаи от срам си тръгвам... незадоволена Mr. Green.
В сряда така... тъкмо свиваме с детето с колата в една уличка и една патрулка ми свири да й дам път, отбивам аз и тя спира пред мен, пред нея - още една патрулка, изкочиха отвътре, цял вход долу се струпал с хора, тичат, влизат излизат от входа, разправят се... аз се пулих, пулих от колата, ама нищо не разбирам, какво е станало... С огорчение подпалих и тръгнах, нищо не разбрала...
Ако някой знае, какво е станало в сряда в Люлин 9 (блока на тролейната спирка до поликлиниката), да ми каже, че сън не ме хваща Laughing.
Виж целия пост
# 10
Не само, че не зяпам, ами се обръщам на другата страна и подминавам. Хич не ме интересува кой за кво с кого се кара. В редки случаи, ако съм запозната за какво става въпрос и мога да помогна на човек, се включвам.
Виж целия пост
# 11
кои млади са ограничени. махни сега чужбината, за българия говорим, чужбинска тема друга ще отворим.
кои млади са ограничени.
Виж целия пост
# 12
Ами че то Клюкарника си е цял сеир  Mr. Green, а иначе на улицата например никога не бих се спряла да гледам нечии скандали и разпри. По опашките пък да не говорим колко ми е тъпо като почнат да се дърпат кой кого прередил, особено пенсионерите понякога едвам ги "дишам" и въобще не ми е интересно да им гледам сеира Stop
Виж целия пост
# 13
а, кфо

аз по стечение на обстоятелства все по опашки и чакални вися последните месеци и достаскандали съм видяла
особено пред лекарски кабинети и то от майки с деца
класиката на скандалите си е това
кой кого предредил

ще влизам вече анонимно в Клюкарника, че да не ми излезе име
Виж целия пост
# 14
Не взимам отношение в скандал на опашка или на улицата между възрастни, но когато са деца- естествено е да се спра и да видя как да помогна, за да не се стигне до бой. Но да се спра и да гледам сеир - никога. 
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия