Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

без никакви пари,а сега?

  • 5 801
  • 76
здравейте, случвало ли ви се е това? в момента нямаме никакви пари-ама никакви,нито стотинка...слава богу има достатъчно пюрета,каши и АМ за малката... заплатата на мъжа ми незнам кога ще я преведат, а моите майчински ще мога да взема края на юни. готвя това което имаме в шкафа като продукти, един вид изчистваме остатъците... не ме интересува ,че нямаме за кафета или подобни дреболии... но да нямаш и за хляб даже , незнам какво да кажа повече ooooh!
Виж целия пост
# 1
Съжалявам, хахо...
Нямате ли близки, родители, на които да разчитате в момента за такива кризисни ситуации?
Виж целия пост
# 2
Случвало ми се е ,като бях студентка и когато детето бе бебе .Причината-закъсняло превеждане на заплата и голяма покупка в предходните дни.Т.е.,сами си бяхме виновни донякъде.Постъпих като теб-направих ревизия на зимнината,на фризера,на запасите от макарони,брашно,олио,ориз и стана ясно,че няма да умрем от глад.Хляб? Може да се омеси питка ,но аз най-често го замествам с мързелива баница/още го наричам солен кекс/.
  Рецептата ми е :1/2 коф.кис.мл.,1/2 ч.ч.олио,2ч.ч. и повече брашно плюс бакпулвер или 1к.л.сода,сирене,3 яйцасъвсем малко хладка вода.Объркваш с миксера.Изливаш в намазнена тавичка/малка/ и печеш 20-25 мин-вечерята ти е осигурена/или закуската/
  Обади се на родителите ви и им намекни за закъснялата заплата.Моите родители са във Варна ,като мен.Бих се обадила на майка ми,но после тя никога не иска да й връщам пари,затова избягвам.
Виж целия пост
# 3
Съжалявам.
Мъжът ти не може ли да вземе аванс срещу заплатата? Или малък заем от приятели/роднини/съседи?
Случвало ни се е навремето, само че нямахме още дете и зорът ми тогава не беше, че нямам пари за хляб (гладувахме или си измисляхме повод да минем през роднини или познати, все някой ще почерпи я соленка, я сладка), а за дамски превръзки.
А за в бъдеще помислете за кредитна карта или овърдрафт към дебитната. 
Виж целия пост
# 4
Точно до днес бяхме така почти седмица - ужас. И сами сме си виновни де, много са ни широки пръстите напоследък, а и балове, дрехи, имаше си разходи.
Добре, че имаме кредитна карта и карахме на нея, но за някои неща си трябват пари в брой.
Като студентка също ми се случи веднъж - 2 месеца без заплата, когато фирмата фалира, помолих майка ми за малко пари, мисля, че и от една приятелка взех малко, платих си сметките и почти не ядях.
Виж целия пост
# 5
Само веднъж като студентка - купих си билет за в къщи и имах само 30ст. Оттогава - никога не си тегля всички пари от дебитната карта.
Стискам палци скоро да приведат заплатата на мъжа ти и никога повече да не изпадате в такова положение!!!! 
Виж целия пост
# 6
В момента сме почти така, т.е. нашите пари свършиха и взехме заем от баща ми.
Но пък се разсипахме от ходене на рожденни дни и балове.
Добре, че в такива случаи има на кого да разчитаме, не ни се беше случвало от много, много отдавна и не искам повече да се случва.
Виж целия пост
# 7
Направи си някакво примерно меню от продуктите, с които разполагаш.Така няма да си толкова стресирана.А кафе може и вкъщи да си сварите.Нямате ли близки, които да ви помогнат за момента?

Аз имам една касичка, в която изсипвам рестото от пазаруване.Скоро ми се наложи да я отворя-83 лева на стотинки.
Виж целия пост
# 8
Последно беше преди 1мес. Очаквам пак да се случи след няколко дена- данъчният, който трябва да ни върне голямо ДДС, е на курс. А трябва да плащаме заплати...
Ако до вас има магазинче, където те познават, помоли ги да пазаруваш на кредит.
Виж целия пост
# 9
Не можете ли да вземете заем от някого, много гадно така Tired
Виж целия пост
# 10
Ооо, вече ми е начин на живот, от 2-3 месеца...С получените пари купувам продукти и нищо не остава...А дори тук не може да се готви  #Cussing out и хладилник не мога да ползвам, защото ми ядат храната...Пълен отврат.
Виж целия пост
# 11
Ооо, вече ми е начин на живот, от 2-3 месеца...С получените пари купувам продукти и нищо не остава...А дори тук не може да се готви  #Cussing out и хладилник не мога да ползвам, защото ми ядат храната...Пълен отврат.

ti kade si vashnost????
Виж целия пост
# 12
В коя точка на България си Хахо? Мога да ти пратя 50 лв.
Виж целия пост
# 13
Случвало ни се е... Няколко пъти - за няколко дни или седмица. Отвратително е... Наистина омитахме всичко налично от шкафове и хладилник до шушка. Готвех яхнии и това си е. Сега гледам   да съм запасена с разнообразни продукти, защото винаги може да се случи отново... Даже сега се сетих, че всички торбички за боклук са ни свършвали, толкова време не сме пазарували...
Виж целия пост
# 14
За съжаление има такива моменти. Случвало ми се е. Обикновено залагах нещо в заложна къща - злато, веднъж си заложих и телевизора  Confused - първия път щях да потъна в земята от срам, защото до тогава мислех, че само крадци, комарджии и наркомани влизат в заложните къщи. Е, преживях го и "спасих положението". И бутилки съм връщала, и вестници - ама това зависи дали има пункт за вторични суровини наблизо, иначе не си струва.
Разбирам те напълно как се чувстваш. Дано лошият ви период бързо свърши. Ако си от София, пиши ми на лични.
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия