Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

47 ОДЗ Неазабравка или 22 ОДЗ Великденче?

  • 1 691
  • 11
Майчета, помагайте. Колебая се между тези две детски градини - става въпрос за Ігрупа в градината, не за ясла. Моля ви, ако детенцето на някоя от вас е в една от тези градини, споделете личните си впечатления?
Виж целия пост
# 1
Големият ми син беше в 22-ро, бях много доволна.2 години в яслата и 4-те групи изкара почти без боледувания, и без проблеми. Но не забравяй, че най-важнато са учителките. Ако знаеш кои поемат сега 1-ва група там, може би мога да помогна.А коя е 47-ма?
Виж целия пост
# 2
Ali_sun, много благодаря, че се включи в темата и то с положително мнение. Аз не зная кои учителки ще поемат първа група, ще подавам молба чак януари месец (по общинска наредба имам право да подам молба за детска градина, в годината, в която синът ми навършва 3 годинки). Тогава може би ще разбера и кои учителки ще са на децата, ако нямаш нищо против ще ти пиша живот и здраве. 47- мо ОДЗ е в шести микрорайон.
Виж целия пост
# 3
На 100% 22 ОДЗ. Отношението към децата е прекрасно.
Успех:)
Виж целия пост
# 4
Аз имам наблюдения само за 47-мо ОДЗ Незабравка.
Не знам за 22-ро, но аз от нашето не съм доволна много-много. НЕ го сменям само, защото ми е до блока и до работата.
В зависимост от госпожата на децата, завииси и това дали ти харесва. На нас ни беше доста добра, но сега с тия сборни групи са какви ли не. Сега ще ходим и на сборни градини в 7-ми и в 4-ти микр. и може и да й сменя градината - в 47-ма има какви ли не деца, а де не говорим как говорят.  Ние преди тази градина сме ходили в центъра и тям направо е супер - все пак това са си квартални градини.
Виж целия пост
# 5
В 47 ОДЗ най-вероятно няма и да ни приемат - май месец, синът ми беше 128 номер като го записвах за детска градина от септември 2008 г.
Виж целия пост
# 6
Ние сега от понеделник сме в сборната група в 22-ра. Нашите госпожи казаха, че е добра! Ще видим и ще пиша . Иначе основно за мен са учителите, на които ще попаднеш. Аз съм много доволна от нашата си градина точно заради учителите и някои други подробности.
Виж целия пост
# 7
Vache, непременно ще чакам отзивите ти. Ако сте доволни от сборните групи (повечето родители се оплакват от сборните групи), мисля, че детската градина наистина е добра.
Виж целия пост
# 8
Горещо препоръчвам 22-ро ОДЗ"Великденче", дъщеря ми израсна там и в момента е в 4-та група т.е. предучилищна.Госпожите са супер, а градината е много уютна и чиста.От септември 2007 едната първа група ще я водят Цанкова и Атанасова/малко е под съмнение защото е бременна/ и двете са прекрасни. За 47 ОДЗ нищо не знам, но оценката ми за 22 ОДЗ е отличен.
Виж целия пост
# 9
Благодаря ти, Слави.
Виж целия пост
# 10
Незнам коя е 22-ро ОДЗ, но слез сборните групи в 7-ми и в 5-ти микр., разбрах че 47-мо ОДЗ си е направо супер. Другите две са направо ужасни, учителките оставят сами децата, не ги извеждат почти, а отношението е напрово кошмарно - все едно ти вършат твоята работа, не тяхната.
Виж целия пост
# 11
Не мога да помогна по конкретния въпрос, но искам да кажа, че наистина най-важни са учителките. Аз например не съм доволна от градината ни, а от учителките ни.
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия