Свинско с боб...

  • 4 939
  • 6
Embarassed  Как?

Благоверния ми прати преди малко sms, че иска за вечеря таквоз чудо, но пусто си нямам идея как да го сготвя. Предложения?
Виж целия пост
# 1
Сваряваш първо, но не съвсем - така че боба да е леко твърд и след това запичаш във фурната.

Най-добре е да вземеш свински ребърца. Вариш ги заедно с боба (ама мъж ти се е сетил кога да ти каже - нали боба първо се кисне Wink). Подправките ги знаеш Simple Smile.
Виж целия пост
# 2
Аз пък онзи ден правих боб с кренвирши. Мъжът ми беше купил някакви мънички- мисля че бяха "Леки"- дълги около 3 см, вакуумирани. Сложих ги съвсем накрая на готвенето и стана супер.
Виж целия пост
# 3
А с боб с кърначета знаете ли как се прави? Току- що намерих такива във фризера, но не помня каква беше рецептата.  Embarassed  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 4
Може би трябва да се сложат по-късно в боба (при варенето). Или ако искаш все пак да запечеш боба мисля, че директно можеш да ги сложиш да се запекат заедно с него.
Виж целия пост
# 5
Имаше една рецепта на Иван Ласкин май беше за запечен боб, той става много вкусен, ако сложиш и кърначетата вътре предполагам ще стане още по-вкусно.
Виж целия пост
# 6
Цитат на: Valeria
Имаше една рецепта на Иван Ласкин май беше за запечен боб, той става много вкусен, ако сложиш и кърначетата вътре предполагам ще стане още по-вкусно.


Къде е тази рецепта?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия