Как и с какво пасирате месото?

  • 5 026
  • 11
Опитах се вчера да пасирам бяло пилешко месо , за да слагам на малкия юнак в зеленчуковите пюрета , но то се оказа мисия невъзможна Crossing Arms . Месото само се уви около ножа на пасатора и на финала се наложи да го нарежа на много ситно , та чак тогава да се опитам да пасирам и то с малко бульон. Дали моят пасатор не става ?! Дали нещо технологията ми убягва ?! ooooh!
Виж целия пост
# 1
Аз пасирам месото като му слагам малко водичка и става много добре. Или пък слагам малко от пасираните вече зеленчуци.
Иначе само месо, наистина не става.  Изобщо не го нарязвам направо си слагам голямото парче.Пасатора ми е на Браун.
Виж целия пост
# 2
Цитат на: Mila77
Аз пасирам месото като му слагам малко водичка и става много добре. Или пък слагам малко от пасираните вече зеленчуци.
Иначе само месо, наистина не става.  Изобщо не го нарязвам направо си слагам голямото парче.Пасатора ми е на Браун.



И аз така правя. Не пасирам отделно, а заедно със зеленчуците и повечко бульон. Иначе не става  Wink .
Виж целия пост
# 3
Винаги съм го пасирала с бульон, така е най-лесно.
Виж целия пост
# 4
Точно така с някаква течност  Simple Smile и то не се отнася само за месото. Всичко, което съм пасирала, дори и плодове, винаги слагам по-малко (може и повече) вода, бульон или друго, така става на хубаво и гладко пюре.
Виж целия пост
# 5
Аз сварявам много добре - така че месото да стане "мозък". След това го нарязвам на ситно и пасирам с бульона.
Виж целия пост
# 6
с бульон.
Виж целия пост
# 7
Цитат на: oranda
Опитах се вчера да пасирам бяло пилешко месо , за да слагам на малкия юнак в зеленчуковите пюрета , но то се оказа мисия невъзможна Crossing Arms . Месото само се уви около ножа на пасатора и на финала се наложи да го нарежа на много ситно , та чак тогава да се опитам да пасирам и то с малко бульон. Дали моят пасатор не става ?! Дали нещо технологията ми убягва ?! ooooh!

В блендер! Заедно с бульонче и картофче ,понякога и бучка сиренце!Ето вчера яде пилешко със спанак,праз лук ,листо зеле ,картофче,морковче - пасирах всичко на пюре.Днес е само на пилешко месо с картоф и масълце. Става готово пюре. eat
Виж целия пост
# 8
Аз първо го накълцвам в машината и после го пасирам.
И както другите заедно с бульончето.
Виж целия пост
# 9
Задължително с водичката от варенето или някаква друга течност .
Виж целия пост
# 10
Водичка както казаха или направо всичко в пасатора Simple Smile
... да живеят технологиите nuts  smile3501
Виж целия пост
# 11
Цитат на: Margarita
Аз сварявам много добре - така че месото да стане "мозък". След това го нарязвам на ситно и пасирам с бульона.[/quote

И аз така правя. Пасирам с миксер с пасатор, които ми е връстник.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия