Печене на чушки - бързо и лесно

  • 4 769
  • 11
Изчистените от семето чушки нареждам в тавата на фурната и пека на грила с вентилатор. На дъното на тавата слагам алуминиево фолио, за да не я мия. Когато са готови от едната страна, ги обръщам.
Стават много бързо и не пуши. Вкусът им не е като на сварени, а на печени като на чушкопек.
От доста време пека чушките по "тази метода" и съм много доволна.
Виж целия пост
# 1
Благодаря ти за съвета, че с тези керамични плотове не мога да пека пипер, а и нямам чушкопек  - а как обичам печен пипер  Laughing
Виж целия пост
# 2
И аз ги пека във фурната. Става бързо и изпичам по-голямо количество.
Виж целия пост
# 3
Благодаря ти за съвета, че с тези керамични плотове не мога да пека пипер, а и нямам чушкопек  - а как обичам печен пипер  Laughing
Аз ги пека в тефлонов тиган .... стават си същите като на обикновен котлон !!!
Виж целия пост
# 4
Да, аз също ги пека във фурната. След като са изпечени ги оставям в  затворената фурна, за да се задушат и да се белят по-лесно. Wink
Виж целия пост
# 5
Интересен начен,аз пък ги правя на огън  Mr. Green
Виж целия пост
# 6
Варианти много но по-хубави от печени на огън  няма ! Никога другите не стават като печените на огън!  chef
Виж целия пост
# 7
Отлична идея, мерси   bouquet
Виж целия пост
# 8
Варианти много но по-хубави от печени на огън  няма ! Никога другите не стават като печените на огън!  chef

Да, на огън са най-вуксни, но пък много трудно се белят, а и в домашни условия...ще пробвам в тавата .
Виж целия пост
# 9
И аз така пека-във фурната и после ги слагам в тенджера с капак да се "задушат"и белят лесно Peace
Виж целия пост
# 10
 Ще пробвам. Благодаря!  bouquet
 Аз ги пека в скаричка, ама стават като сварени! Sick
Виж целия пост
# 11
Аз ги пека на скара,но ще пробвам и така.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия