Спешно!!!! Сафрид!!!

  • 13 254
  • 10
Мили мами,помагайте!!! Сега ми казаха че ще донесат прясно уловен сафрид, а аз не знам какво да го правя,не съм специалистка по рибите.Нещо специфично има ли при почистването на тази риба? Praynig Praynig Praynig newsm78 newsm78  chef
Виж целия пост
# 1
Мили мами,помагайте!!! Сега ми казаха че ще донесат прясно уловен сафрид, а аз не знам какво да го правя,не съм специалистка по рибите.Нещо специфично има ли при почистването на тази риба? Praynig Praynig Praynig newsm78 newsm78  chef
Пържиш в сгорещено олио , като предварително осоляваш рибата а после овалваш в брашно след това пържиш.Чистенето е много просто хващаш главата и я издърпваш така че да измъкнеш и вътрешностите .Измиваш я всяка по отделно и е готова за осоляване .Дано да си ме разбрала за почистването .Аз я обичам цялата включително и главата и затова хващам само хрилете и дърпам леко надолу за да изкормя и вътрешностите.
Виж целия пост
# 2
мерси,мого за бързия отговор!! Така мисля да направя, а извинявай за въпроса, не съм виждала такава риба,тя има ли люспи Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Виж целия пост
# 3
Няма люспи.
Виж целия пост
# 4
Peace
И е много вкусна
Аз си я пържа с главата , чистя само коремчето
Виж целия пост
# 5
Мерси на всички, сега я чистят,защото ако аз го правя, не само че ще се омажа,ами вероятно няма да ям после от нея, че ми е неприятно чистенето и оттам на яденето Mr. Green
Виж целия пост
# 6
Мерси на всички, сега я чистят,защото ако аз го правя, не само че ще се омажа,ами вероятно няма да ям после от нея, че ми е неприятно чистенето и оттам на яденето Mr. Green
Непременно я пробвай, много е вкусна Hug
Виж целия пост
# 7
Да ви е вкусно... ама не така... и то в заглавието на темата... ммммм
добре че си донесохме от морето такава, ама на чируз... и още има
Тази риба ми е любима и е супер лесна за приготвяне... предполагам,
защото всичко и се яде (след като се почисти де), направо е като чипс  chef
Виж целия пост
# 8
Ау, как обичам сафридче - и аз така го правя, чистя коремчето, после овалвам в брашно и пържя и с биричка става страхотно  Simple Smile
Виж целия пост
# 9
Пробвайте го и на скара!По едрият черноморски сафрид става страхотен на скара!  chef
Виж целия пост
# 10
Пробвайте го и на скара!По едрият черноморски сафрид става страхотен на скара!  chef

Точно така.Това е за есенния сафрид, който е по-мазен.
Пролетния не става на скара.
А когато го пържите, го оваляйте в  царевично брано, смесено с една лъжичка червен пипер и сол на вкус.
Гаранция, че ще ви хареса повече отколкото в пшенично брашно. Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия