Грил- тиганът?

  • 1 356
  • 13
Сега гледах промоцията на Billa и Tefal и се чудя има ли смисъл да си купя грил- тиган, т.е. ще замести ли скарата и вкусно ли става месото в него. Имате ли опит?
Виж целия пост
# 1
Аз си ползвам обикновения тиган Тефал, става същото само не е на ребра..резултата е същия.
Виж целия пост
# 2
Много се надявам ефектът да е същият или подобен, защото вече е дошло времето да се сбогувам с ужасната скара, която няма изчистване  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out
Виж целия пост
# 3
Мдааа, от няколко години ползвам такъв тиган и става - рибка, зеленчуци, филета разни...Ама кюфтета, кебапчета и такива неща, дето са по-мазни и пускат, не стават като на скара. Ама пак са вкусни де. Само ме е яд, че се подлъгах по упътването да не се нагрява на по-висока от средната за котлона температура. А се оказа, че на силен огън стават къде по- вкусни мезенцата, а и по-бързо. Толкова време висях като прани гащи  Banghead
Виж целия пост
# 4
добре де , ама има ли опция дето да се ползва без дръжката във фурната????Защото ние понеже в къщи нищо не пържим, а варивата и манджичките си ги готвя в микровълновата - нямаме котлони  Grinning  но тези тигани и аз ги гледах в Била и много им се чудех дали ще е същият резултатът с тях във обикновената фурна
Виж целия пост
# 5
За резултатът, както вече казах, и аз не знам, но дръжката се маха и може да се ползва във фурна, да се борави с метални прибори и да се мие в миялна машина- това ми го обясниха момичетата на щанда
Виж целия пост
# 6
Аз ползвам такъв на Тефал, но чак пък ефекта на грила не може да постигне, защото месата малко или много си пускат течност (която иначе изтича), както всъщност и anomalia е написала. Със зеленчуците и плодовете няма проблеми  Wink
Аз лично съм доволна (и стават на "ребърца" продуктите Wink )
Виж целия пост
# 7
Всички мои колежки от работа си купиха такъв тиган и са много доволни. Не пушело като скара и ставало вкусно. Отчитат като недостатък че ако се пекат много неща трябва от време на време да се излива изтичащата мазнина.
аз лично не заменям за нищо на света скарата, но все пак живея във къща и не си омирисвам навсякъде като в апартаментите.
Но всеобщото мнение е много добро.
Виж целия пост
# 8
Цитат на: JuliS
добре де , ама има ли опция дето да се ползва без дръжката във фурната????Защото ние понеже в къщи нищо не пържим, а варивата и манджичките си ги готвя в микровълновата - нямаме котлони  Grinning  но тези тигани и аз ги гледах в Била и много им се чудех дали ще е същият резултатът с тях във обикновената фурна

според мен няма нужда да купуваш този тиган, за да го ползваш във фурната.той по-скоро е предназначен за котлон. всяка тава с решетка е по- пригодна.
Виж целия пост
# 9
Цитат на: Honda
с плодовете няма проблеми  


пусто любопитство Wink : какви плодове печеш на  този тиган Confused:
Виж целия пост
# 10
Цитат на: Taneto
Цитат на: Honda
с плодовете няма проблеми  


пусто любопитство Wink : какви плодове печеш на  този тиган Confused:

Банани, ябълки, круши, ананас. Grinning (последните три ги режа на филийки Wink )
Виж целия пост
# 11
А, мерси Simple Smile
аз само за банана се сетих Bulb , затова се зачудих какво ли приготвяш с печени плодове....
Виж целия пост
# 12
Аз съм страшно доволна - пекла съм досега само пилешко, но става разкошно - не е сухо, абе разкош. Правила съм шишчета и пилешко вретено на него - добре се изпичат, и понеже самото месо не е мазно - нищо не се разтича. Чисти се супер лесно, не се налага да стържеш като замаян Simple Smile
Абе да ме бяха взели за рекламно лице от някоя фирма за тигани аправо  #Milti
Виж целия пост
# 13
Е, навихте ме. Дълго се чудех, че с тая скара апартамента замирисва на селска кръчма, но ще си взема грил-тиган. До кога е тая промоция и колко струват? ние подарихме Тефал, беше 50 лева 26см.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия