Форнети в домашни условия?

  • 25 311
  • 35
Някой да се е опитал да приготви вкъщи?

Най ми харесват с кайсия и вишна.  Simple Smile
Виж целия пост
# 1
И аз съм си мислила да направя, но няма да мога да ги докарам с такива формички.
Виж целия пост
# 2
Какво е форнети? Embarassed
Виж целия пост
# 3

www.fornetti.bg
Виж целия пост
# 4
Да, аз току що ги видях в другата тема, даже писах къде във Варна съм виждала да ги продават... Blush
Виж целия пост
# 5
И аз съм им голяма фенка.Искам да пробвам да ги направя.Ще следя с интерес темата.И на мен ми харесват най-вече тези с кайсия и вишна.
Виж целия пост
# 6
Според мен от многолистно тесто със сладко или желе всеки може вкъщи да си направи форнетти
Виж целия пост
# 7
откакто форнетите заляха Русе, имам чувството че друго нищо не ям и то май не само аз Mr. Green
ами изглеждат прости наистина за приготвяне, незнам как ги правят защото ги носят полуфабрикати в едни големи кесий и мацките само ги редят във фурните Rolling Eyes
Виж целия пост
# 8
Май ще се ориентирам към охлювчетата на Лео от бутертесто.
Виж целия пост
# 9
Здравейте момичета!

Форнетите са всъщност от тесто за кроасани - то е подобно на многолистното тесто, но се прави с мая и вкуса е по-раличен. Разбира се можа да си ги направите и с обикновено многолистно тесто - е, няма да е същото , но със сигурност ще е вкусно. Само за информация - когато правите плънката е добре да сложите в нея малко галета, за да поеме излишната влага и тестото да остане сухо!

Успех!
Виж целия пост
# 10
Здравейте момичета!

Форнетите са всъщност от тесто за кроасани - то е подобно на многолистното тесто, но се прави с мая и вкуса е по-раличен. Разбира се можа да си ги направите и с обикновено многолистно тесто - е, няма да е същото , но със сигурност ще е вкусно. Само за информация - когато правите плънката е добре да сложите в нея малко галета, за да поеме излишната влага и тестото да остане сухо!

Успех!

  bouquet
Виж целия пост
# 11
Аз пък си мисля, че с бутер тесто няма как да не стане. Струва ми се, че си е баш такова newsm78
Виж целия пост
# 12
Здравейте момичета!

Форнетите са всъщност от тесто за кроасани - то е подобно на многолистното тесто, но се прави с мая и вкуса е по-раличен. Разбира се можа да си ги направите и с обикновено многолистно тесто - е, няма да е същото , но със сигурност ще е вкусно. Само за информация - когато правите плънката е добре да сложите в нея малко галета, за да поеме излишната влага и тестото да остане сухо!

Успех!

 Embarassed Може ли ако можеш да споделиш тестото за кроасани. Днеска ги опитах, те се топят в устата  Blush
със сигурност не са бутер тесто  Tired
Виж целия пост
# 13
Аз днес като за начало реших да взема полуфабрикати и да опитам да ги изпека в домашни условия, а чак на по-късен етап ще се пробвам да ги правя  Laughing
Първият опит - малко неуспешен, че ги позабравих и поизгоряха  Embarassed .
Втори опит - предстои  Wink .
Виж целия пост
# 14
Аз пък си мисля, че с бутер тесто няма как да не стане. Струва ми се, че си е баш такова newsm78

 Моя приятелка сладкарака ми каза, че тестото е маслено. Rolling Eyes
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия