Пуешки дроб - какво да го правя???

  • 2 636
  • 8
  chef Здравейте,
имам нужда от вашият опит. Как да приготвя на принцесата пуешки дроб или пък не е хубав и да не си губя времето, моля ви за мнение??? Praynig
Виж целия пост
# 1
Той е като пилешкия, само мъничко по-твърд като че ли. Не намирам особена разлика. Може да го направиш на супа, печен в гювече с масло и тн.
Виж целия пост
# 2
Както пилешкия....задушен с лук и подправки,или с ориз, или топнат в брашно и сложен в намазнена тавичка и после във фурната....МЕжду другото къде намери толкова много пуешки дроб...не съм виждала да се продава.... newsm78
Виж целия пост
# 3
донесе ми го нашата баба Simple Smile те си гледат пуйки специално за принцесата, но са мноооого и сега вече блокирах от идеи за приготвяне  newsm78 , а техните дробчета дали са богати както свинския или...може ли да ми дадете рецепта как да го сготвя в гювече с масло?
благодаря предварително
Виж целия пост
# 4
Ами най-лесното е да измиеш дробчетата,слагаш ги в съда,добавяш малко джожден,черен пипер 1 щипка,масло и печеш.Когато е готово тогава солиш и наръсваш с пресен магданоз при сервиране....
Виж целия пост
# 5
  bouquet супер много благодаря ще пиша скоро как е минал обяда  Grinning
Виж целия пост
# 6
Печеш с капак и накрая го махаш само за цвят да се запекат.Може и картофено пюренце да спретнеш....  bouquet
Виж целия пост
# 7
стана супер вкусотия много благодария TheNMaster Simple Smile а останалото реших че ще и го сваря и ще го пасирам за пастетче, ама какви подправки дасложа, please advice Simple Smile
Виж целия пост
# 8
Ееее БРАВО !   bouquet . А за пастета виж това дали ще ти хареса...
http://www.pastet.com/
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия