Как се прави Родопски пататник?

  • 1 480
  • 5
Моля за рецепта
Виж целия пост
# 1
Виж тук Grinning  Grinning
Виж целия пост
# 2
Цитат на: Anonymous
Виж тук Grinning  Grinning

Az съм госта ...
Виж целия пост
# 3
ето моята рецепта:

1 кг. картофи, 1-2 гл. /не много големи/ лук, 2 яйца, сол

Всички продукти се настъргват и се пече в подмазана тава
по желание може да се добави и малко сирене.
Аз съм го правила на котлона в тефлонов тиган и го запържвам и от двете страни.
Успех



http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=vie … albumID=328012176
Виж целия пост
# 4
О-о-о благодарско, благодарско newsm20
Виж целия пост
# 5
баба ми го прави с кори от двете страни...корите тя ги точи...става страхотно,кофтито е,че не мог да спра да го ям докато не свърши...Другата ми слабост  е нейният боб...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия