как да приготвя заек

  • 11 405
  • 18
имам домашно зайче,но незнам как да го приготвя.моля ви дайте идеи.  chef Praynig
Виж целия пост
# 1
Ето няколко теми с рецепти за заек:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=34050.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=33289.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=29938.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=13404.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=1571.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=22580.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4721.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=12024.0
Виж целия пост
# 2
много ти благодаря.  bouquet
Виж целия пост
# 3
имам домашно зайче,но незнам как да го приготвя.моля ви дайте идеи.  chef Praynig
Транжирай го на парчета , осоли го , поръси го с черен пипер .Вземи си един пръстен гювеч и сипи малко зехтин дъното .Започни да покриваш дъното с няколко парчета от заешкото .После покрий парчетата обилно с предварително нарязан стар лук и скилиди чесън (може и нарязан) , бахар , дафинов лист .После пак парчета от заешкото и пак лук , чесъм и от подправките .Налей малко водичка .. малко не много .Захлюпи го и го сложи във фурната с капак отгоре .Не съм засичала колко време го пекох .. но аз обичам да става бавно и дълго .Прецени сама .Към края на печенето му наливам смес от (от две три водни чаши червено вино , малко червен пипер около 1 супена лъжица , малко балсамов оцет (това с оцета аз го правя за да придобие малко по тъмен цвят месото .Ползвам само първокачествен балсамов оцет , незнам какъв продават тук .. дано е истински а не някоя химия) та всичко това добре разбъркано го изливам във гювеча върху месото , лука, чесъна и подправките .И го оставям да се пече още поне половин час без капака ... докато остане на собствената си мазнина .Тоест докато повечето вода  изври..
Добър апетит !!!!
Виж целия пост
# 4
имам домашно зайче,но незнам как да го приготвя.моля ви дайте идеи.  chef Praynig
Транжирай го на парчета , осоли го , поръси го с черен пипер .Вземи си един пръстен гювеч и сипи малко зехтин дъното .Започни да покриваш дъното с няколко парчета от заешкото .После покрий парчетата обилно с предварително нарязан стар лук и скилиди чесън (може и нарязан) , бахар , дафинов лист .После пак парчета от заешкото и пак лук , чесъм и от подправките .Налей малко водичка .. малко не много .Захлюпи го и го сложи във фурната с капак отгоре .Не съм засичала колко време го пекох .. но аз обичам да става бавно и дълго .Прецени сама .Към края на печенето му наливам смес от (от две три водни чаши червено вино , малко червен пипер около 1 супена лъжица , малко балсамов оцет (това с оцета аз го правя за да придобие малко по тъмен цвят месото .Ползвам само първокачествен балсамов оцет , незнам какъв продават тук .. дано е истински а не някоя химия) та всичко това добре разбъркано го изливам във гювеча върху месото , лука, чесъна и подправките .И го оставям да се пече още поне половин час без капака ... докато остане на собствената си мазнина .Тоест докато повечето вода  изври..
Добър апетит !!!!

blagodarq 6te go probvam taka.struva mi se mnogo gotino.  bouquet
Виж целия пост
# 5
Ок. и да драснеш два реда как е станало и дали ти е харесало .. да не забравиш . Wink
Виж целия пост
# 6
Ок. и да драснеш два реда как е станало и дали ти е харесало .. да не забравиш . Wink
ok nqma  problem.
Виж целия пост
# 7
Ние правим пълен заек в гювеч с кисело зеле - много добре се получава  chef
Ако зайчето все още не е сготвено, мога да се опитам да обясня начина на приготвяне Simple Smile
Виж целия пост
# 8
Като печено агнешко(само,че месото е заешко) също става много вкусно....
Виж целия пост
# 9
Страшно вкусно става заешкото, приготвено по тази рецепта на Лео. Получава се заешка фантазия! Heart Eyes
Виж целия пост
# 10
Ок. и да драснеш два реда как е станало и дали ти е харесало .. да не забравиш . Wink
nqmam dumi strahotno :hug:blagodarq ti mnogo. newsm74
6te go naprava pak taka drugiq pat  bouquet
Виж целия пост
# 11
Страшно вкусно става заешкото, приготвено по тази рецепта на Лео


фантазия Heart Eyes  bouquet
Виж целия пост
# 12
На мен лично любим и най-вкусен ми е така  Simple Smile

Виж целия пост
# 13
На мен лично любим и най-вкусен ми е така  Simple Smile


Благодаря ти smile3525
Виж целия пост
# 14
Можеш да го напълниш с ориз и гъби и да го печеш в глинен гювеч с кисело зеле.Става много вкусно.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия