Болярската питка, питката Хризантема, обикновените питки, все не се изпичат добре отвътре, направо глетави... коричките са толкова вкусни.... проблема според мен е в печенето, тестото си ми втасва и всичко както си трябва, явно все още не мога да нацеля на каква температура да пека питките, всичко друго става - кексове, козунаци, манджи, баници, всичко....
затова имам една питанка ако някоя мама има същата печка като моята ще я помоля да сподели на каква температура и кое ниво пече питките си?!
има 5 нива и тези функции за фурната:
Стандартно печене (горен и долен реотан)
Инфра червен нагревател
Инфра червен нагревател и вентилатор
Долен и кръгъл нагревател в комбинация с вентилатор
Кръгъл нагревател и вентилатор
Размразяване
Долен нагревател и вентилатор
Програма водно почистване
то е ясно, че размразяването и програмата за почистване, няма как да са вярното решение