Въпрос за "черното брашно"

  • 417
  • 4
Искам да ви попитам дали давате на децата си попара със сухари от черно брашно/ръжено,пълнозърнесто и т.н./. Има ли някаква причина да не се дава на дете на 7 месечна възраст? Благодаря ви предварително Hug
Виж целия пост
# 1
Въведох глутен след 10-я месец. Оттам нататък давам пълнозърнест хляб и сухари.  Peace
Виж целия пост
# 2
Хей, няма ли някой друг да се включи? Flutter
Виж целия пост
# 3
Чела съм,че пълнозърнестите продукти пречат на усвояването на желязото в организма.По тази причина когато се готви с кафяв ориз или елда трябва да се накисват преди това.За сухари и хляб в бебешка възраст-по-добре бели.
Виж целия пост
# 4
Аз още не съм въвела глутена. За себе си предпочитам черен пълнозърнест хляб, но четох някъде, че за бебета се препоръчва бял, защото е по-лесно се смила.

Ще следя темата  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия