Пай Банофи

  • 29 762
  • 83
# 75
Има ли указание на кутията на кондензираното мляко как се вари - до къде трябва да е водата - да облива кутията или до половината? И като е затворена кутията - няма ли опасност като ври и не излиза парата да се получи бомба-ефект? Дано въпросите ми не звучат глупаво. Embarassed

Хич не са ти глупави въпросите - погледни на втора стр. на темата, там обсъждахме варенето на конденз.мляко.
Виж целия пост
# 76
Да, току що го видях. Благодаря ти. Simple Smile
Виж целия пост
# 77
Момичета, имам един глупав въпрос  Hug В момента варя кондезираните млека, обаче легнали, но на сметка това пък са покрити с вода с два см поне  Rolling Eyes Нали няма проблеми да са така?  #Crazy (знам, че глупав въпрос) За пръв път правя такъв сладкиш и малко ме е страх  Grinning
Виж целия пост
# 78
Момичета, имам един глупав въпрос  Hug В момента варя кондезираните млека, обаче легнали, но на сметка това пък са покрити с вода с два см поне  Rolling Eyes Нали няма проблеми да са така?  #Crazy (знам, че глупав въпрос) За пръв път правя такъв сладкиш и малко ме е страх  Grinning

Няма никакъв проблем  Peace Важното е да са покрити с вода, не се притеснявай!
Виж целия пост
# 79
Момичета, имам един глупав въпрос  Hug В момента варя кондезираните млека, обаче легнали, но на сметка това пък са покрити с вода с два см поне  Rolling Eyes Нали няма проблеми да са така?  #Crazy (знам, че глупав въпрос) За пръв път правя такъв сладкиш и малко ме е страх  Grinning

Няма никакъв проблем  Peace Важното е да са покрити с вода, не се притеснявай!
Мерси за отговора   bouquet, мисля да ги оставя още половин час(стават 3 часа) че майка ми ще ме убие, че варя толкова време на печката  ooooh! хах  hahaha ... След като направя и аз ще го снимам  Heart Eyes
Виж целия пост
# 80
3 часа варих това кондезирано мляко и изобщо не ми се получи карамела  Sad защо така? Бяха си покрити с вода и след като отворих ми се получи един бежав цвят, но вкуса не беше сладък  Sad и цвета на кондензираното мляко (опаковката му беше светлосиня) беше като на снимката...
Виж целия пост
# 81
3 часа варих това кондезирано мляко и изобщо не ми се получи карамела  Sad защо така? Бяха си покрити с вода и след като отворих ми се получи един бежав цвят, но вкуса не беше сладък  Sad и цвета на кондензираното мляко (опаковката му беше светлосиня) беше като на снимката...

Ти подсладено ли купи, защото има и неподсладено, а от него няма начин да се получи карамел?
Виж целия пост
# 82
Извинете за глупавия въпрос,но има ли разлика между кондензирано и концентрирано мляко.Мъжът ми е купил от второто.Благодаря и дано да не съм раздразнила някого.
Виж целия пост
# 83
Задължително ще направя тази красота . Утре ще прочета подробно темата.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия