Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Връзка - сърдечни тонове и пол на бебо

  • 3 864
  • 11
Мами, чували ли сте за  връзката между честотата на сърдечните тонове на бебето и определянето на пола. Доколкото знам нормално е да са 120-160. Но имаше нещо такова, че ако са по близко до долната граница е момче, пък ако са по -учестени е момиче.
 Но съм забравила точно как беше.
Наскоро дори Гала и една акушерка го казаха една сутрин в "На кафе", обаче аз го забравих Embarassed
Виж целия пост
# 1
Zdrasti, аз също съм чувала за това, но да ти кажа не знам как беше точно, но ако съдя по това което каза моята акушерка че тоновете са около 140 супер за момче май е обратното на това което си писала, но аз понеже не съм 100 % убедена че ще имам момче не мога да ти кажа със сигурност.
Виж целия пост
# 2
Ама вие вярвате ли на такива неща?! Моят хищник винаги беше на горната граница. Аз дори на УЗ не вярвах 100% до последно, че ще е момче.
Виж целия пост
# 3
Цитат на: pepelyashka
Аз дори на УЗ не вярвах 100% до последно, че ще е момче.

И аз така. Ама опитните акушерки познават по това.
Виж целия пост
# 4
На моето бебе тоновете бяха 156-158 и акушерката, която ми следеше тоновете беше сигурна, че ще е момиче! Е така и се оказа!
Виж целия пост
# 5
Баба ми беше акушерка и при първата ми бременност въпреки ,че лекарите бяха видяли на УЗ момиче, единствено тя твърдеше, че тоновете са за момче. Така и се оказа. Thinking
Виж целия пост
# 6
И  при нас тоновете бяха на горната граница и имам момиче Grinning . Чувала съм го и аз този метод за определяне на пола, но незнам до колко може да се разчита на него.
Виж целия пост
# 7
Гинеколожката, гледайки ме на видеозон, каза че вижда момиче, а акушерката, преслушвайки ме с онази тръбичка, каза, че "чувала" момче, дори каза иронично/ехидно "ще видим коя от двете ни ще познае" (гинеколожката, разбира се, я нямаше в кабинета Grinning ). "Позна" лекарката, не акушерката.  Grinning
Виж целия пост
# 8
На Дени тоновете му винаги бяха около 150. А си е момче, така че май не влиза в това определение. Laughing
Виж целия пост
# 9
Аз пък някъде бях чела по книгите за бременни, че по-високите тонове /около 150/ са на момчета. Моето бебе при всикчите измервария беше с тонове над 150 и се оказа момче.
Виж целия пост
# 10
Да - чувала съм го, но го смятам за градска легенда!
При мен нямаше тази връзка  Bulb
Виж целия пост
# 11
Моят син според тоновете беше със сигурност до последно момиче Wink
И това е толкова сигурно. колкото и всички други изчисления...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия