- Като четете нова рецепта, визуализирате ли резултата?
- А усещате ли вкуса на ястието, още преди да сте го започнали?
- Чувствате ли се като художник пред бяло платно, видял вече картината в главата си или по-скоро се чувствате като откривател, който знае, че нещо ново ще се появи, но не е сигурен какво точно?
- Идва ли ви отвътре, творите ли със замах манджата или по-скоро стриктно следите и четете рецептата, без да се отколнявате и на йота от инструкциите (като и в двата случая, разбира се, стават чудеса на финала)?
- Специално ли се подготвяте за готвене или нещата се получават на принципа - пада ми ябълката на главата - осенва ме прозрение - отварям хладилника - готвя?
- Какво си мислите, докато готвите - задълбочени сте в продуктите и рецептата или философствате наум за световните проблеми и глобалното затопляне?
- Само в собствената си кухня ли правите чудеса (се чувствате силни) или и на бивак да ви сложат, пак ще врътнете засукана манджа?
Мерси.