баница с кайма

  • 3 296
  • 1
Искам да споделя с вас една рецепта която сама си измислих, защото мажа ми не признава готвеното ако не е с месо.
1 връзка пресен лук се запържва с малко олио, добавят се 300г кайма и отново се запържва, добавя се босилек, къри, чубрица  и черен пипер. Отделно се разбиват 3 яйца с 200-300г сирене. В намаслена тавичка се поставят 2 листа от кори белла, отгоре от каймата, следват още два листа отгоре от яйцата и сиренето и малко масло, и пак 2 кори, кайма, и т.н. докато свършат продуктите. Отгоре се намазва с малко олио и вода и се пече около 30-40 минути при 200 градуса. Получава се доста вкусно.
Виж целия пост
# 1
И аз правя такава баница но без яйцата и сиренето само с кайма.
Също става много вкусно.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия