Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

има ли недоволни от млечната кухня във варна?

  • 352
  • 3
Пускам тази тема за да разбера има ли други като мен недоволни от кухнята във варна.Започнах да вземам храна за сина ми преди 2 месеца.В началото бях доволна,той добре я приемаше и така...докато не отидохме на гости на майка ми в един малък град.Записах и там детето да му вземам храна.Разликата беше огромна и то не в полза на кухнята във варна!!!!Менюто изключително разнообразно,вкусно,2 седмици не повториха ядене!!Храната и консистенцията що годе съобразени с възрастта.А не за първа група супата да е на парчета като за мен!А аз съм мислела, че във варна дават хубава храна на детето ми!!!Ами то само картофи!!!!Че и недосварени!!
Питах няколко майки какво мислят за храната,те казаха,че са доволни.Затова реших да видя само аз ли се оплаквам.А дали има начин нещата да се променят?
Виж целия пост
# 1
Скоро писах за детската кухня.Виж: http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=281164.0

 И за мен не подържат и  не предлагат разнообразна храна.Една седмица ок и на другат манджите пак се повтарят.
Не мога да разбера такъв голям град като Варна,как може да има такава недобра кухня? Naughty
Виж целия пост
# 2
Аз също смятам, че храната никак не е хубава....а алтернативата е доста трудоемка....искрено съжалявам, че си нямаме частна кухня.
Виж целия пост
# 3
Аз също смятам, че храната никак не е хубава....а алтернативата е доста трудоемка....искрено съжалявам, че си нямаме частна кухня.

абсолютно съм съгласна!тия хора да се позаинтересуват в 21 век как трябва да се готви за децата,така че хем да е вкусно,хем здравословно и разнообразно!а уж голям град!
 #2gunfire
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия