Какво сирене?

  • 2 025
  • 33
Майчета, каква марка сирене купувате за бебешоците и по-големите дечица? 
Чудя се напоследък дали високата цена е гаранция за качество...... и какво точно всъщност им давам с това сирене  newsm78
Дали няма някакви примеси..... Rolling Eyes
Виж целия пост
# 1
Редувам овче и козе сиране.  Обикновено на Дъга или Маджаров.
Виж целия пост
# 2
Нещо Маджаров е отвратително напоследък. Или аз просто на кофти партиди попадам. Сега взимам НДН, страхотно е.
Виж целия пост
# 3
Преди купувах Маджаров, сега- Био краве сирене.
Виж целия пост
# 4
Аз купувам на Маджаров, за сега съм доволна.
Виж целия пост
# 5
Аз взимам от Тмаркет едно на Милком вакумно, много е хубаво според мен. Твърдо и не много солено.
Виж целия пост
# 6
Аз взимам обикновено не вакумирано сирене от кварталния магазин. Просто гледам да е твърдо, добре узряло и да не е воднисто. Цената му е малко по-висока отколкото на другото, но е добро.
Виж целия пост
# 7
не подбирам-обезсолявам
Виж целия пост
# 8
Виж ТУК
Виж целия пост
# 9
Вземам от вакумираното на Роса.
Виж целия пост
# 10
Ние напоследък взимаме на Маджаров във вакуумираните пакетчета (има и едно Light, което аз много го харесвам). Иначе от тези на килограм, Добрич не е лошо. Но за малкия - винаги изкисвам
Виж целия пост
# 11
Добре узряло, твърдо. Няма значение на коя фирма е.
Виж целия пост
# 12
Мерси на всички Hug
Май излишно се притеснявам Rolling Eyes
Виж целия пост
# 13
Маджаров! Peace
Виж целия пост
# 14
не подбирам-обезсолявам
И аз така.......... Peace
Виж целия пост
# 15
Давам домашна извара и сирене!Ако е купешко Маджаров! Peace
Виж целия пост
# 16
Добре узряло, твърдо. Няма значение на коя фирма е.
Peace Peace

При нас в кухнята слагат сирене в пюрета и супи и не вярвам да е най-качественото.
Виж целия пост
# 17
Ползвам за малчо само марката Маджаров  Peace овче,смесено или краве , биволско или козе още не съм му давала  Peace
Виж целия пост
# 18
Купувам на Маджаров - козе, смес или овче.
Виж целия пост
# 19
Леле, аз направо се уплаших като ви чета. Въобще не обръщам внимание на марката на сиренето. По принцип гледам да е на Филипополис, но като го няма вземам каквото има. И задължително го обезсолявам.
Виж целия пост
# 20
Леле, аз направо се уплаших като ви чета. Въобще не обръщам внимание на марката на сиренето. По принцип гледам да е на Филипополис, но като го няма вземам каквото има. И задължително го обезсолявам.

Според Сравнителния тест за сирена на БНАП Филипополис е на едно ниво горе-долу с Маджаров. Т.е. от сравнително хубавите е.
Виж целия пост
# 21
Предимно Добрич. Но винаги обезсолявам каквото и да купя.
Виж целия пост
# 22
не подбирам-обезсолявам
И аз така правя.Купувам го,слагам го в дълбок съд със студена вода в хладилника и си вадя докато свърши.Ако е мн солено сменям водата няколко пъти.
Виж целия пост
# 23
Купувам сирене от близкия магазин, невакумирано.От него обезолявам за малката.
Виж целия пост
# 24
аз вземам био краве сирене и обезмаслявам.
Виж целия пост
# 25
аз вземам био краве сирене и обезмаслявам.

Уау! Как?  Laughing

Знам, че е неволна грешка, но не се сдържах   bouquet
Виж целия пост
# 26
Купуваме основно "Филипополис". Също и "Маджаров", но по-рядко. Само това сирене харесвам.
Виж целия пост
# 27
Не се заблуждавайте че ако купите овче или козе сирене се прави от козе или овче мляко основата е украинско сухо мляко - 90% и 10 % мляко най -често краве като разликата е само в по - качественната закваска иначе си е чиста помия смамо био сирената и то тези на чиито етикети има един номер даден от министерснтво на земеделието са наистина от това от което е написано
Виж целия пост
# 28

dragomir_ch , какъв е този номер? Rolling Eyes
Виж целия пост
# 29
Не се заблуждавайте че ако купите овче или козе сирене се прави от козе или овче мляко ....

И аз така мисля, без да съм запозната. Преди години(6.6г) Свекър ми ми носеше домашно козе сирене-смрааааад  Sick Миналата седмица купих пак козе на "Маджаров"-мирише си като сиренето, което ние ядем, т.е. на краве.
Виж целия пост
# 30
не подбирам-обезсолявам
Peace, Но напоследък съм си харесала и едно "Датско", малко мазничко, но пък обезсолено на вкус е супер.
Виж целия пост
# 31
Био, Елена
Виж целия пост
# 32
NDN, Роса, Елена-общо взето, избирам "на пипане"-да е твърдо. След това го държа във вода, за да се обезсоли.

Последното ми откритие, обаче, е Лакрима. Мисля, че ще си остана на него.
Виж целия пост
# 33
Добре узряло, твърдо. Няма значение на коя фирма е.

 Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия