Как се заливат с желатин плодовите торти?

  • 29 344
  • 18
# 15
Бъни, аз поливах с лъжица, но при мен както казах желатинът беше малко рядък още и затова желето се стече и стана много тънък слой желе.
Скоро ядох торта "Стоичков" в сладкарница "Неделя". Тя отгоре е с наредени малки рула и отгоре е полята (намазана) с желе, но то  беше направо като гума  Sick... много странно ми се стори.
Виж целия пост
# 16
Не ми е хрумвало да снимам тортите. Миналия месец правих такава торта, с оплодове желирани в кексова нарязана форма. Не зная кога ще направя отново, но обещавам да я снимам.
 А за това как наливам желатина - използвам едно малко черпаче с вместимост около 50 мл.
Виж целия пост
# 17
Аз правя желирана торта, като отгоре желето е плътен слой и за целта ползвам сок от компот-кайсия или праскова, защото има приятен вкус, а и се виждат добре другите плодове. Ползвам форма с падащо дъно, но ще опитам и дадените по-горе рецепти за желе с водка. bowuu
Виж целия пост
# 18
ето я и моята торта , опитах се да я желирам но не се получи както трябва, бях видяла в една сладкарница как я правят и сладкарката малко по малко с лажичка заливаше тортата с желатин и целите плодове бяха покрити с желе и цялата торта беше релефна . Как става този номер, явно не е толкова лесно колкото си мислих 
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия