маса за бал

  • 117 448
  • 164
# 15
 Party LaughingКаня те   bouquet
Виж целия пост
# 16
Благодаря!  Flutter

Ама ги шашна гостите нали? Не може да не са били впечатлени, няма начин!
Всичко само за един ден ли направи, то е много труд.
А ледената купа - как процедира с нея? Като започне да се топи, какво се прави?
А тези фунийки, навитите от тесто, дето са пълни със сирене или нещо такова, как ги направи?

Аз си изтеглих снимките ти, да се вдъхновявам, като реша да редя маси!  Grinning
Виж целия пост
# 17
Да ти  е живо и здраво момичето!

Невероятно много си се постарала, а резултатът е страхотен!Браво!  bouquet
Виж целия пост
# 18
Поклон,аплодисменти и адмирации за оформлението.
Това може да е за пример за дипломатически прием,сватба или най - малкото годеж.
  bouquet
Това е наслада и за небцето и за очите.
Виж целия пост
# 19
И аз бях абитуриентка,но вкъщи не беше толкова пищно като при aboea.
Браво!!!Справила си се чудесно.Всичко е много изискано и естетически издържано.
Виж целия пост
# 20
Браво,страхотно си се справила.   bouquet  bouquet  bouquet
Виж целия пост
# 21
  bouquetБлагодаря момичета
Да всички бяха много впечатлени не смееха да си вземат да не се развали
Ястията ги приготвях 2 дни 
Ароматни рогчета с крем от риба Тон---и  мъфините са дело на сестричката ми  тя ми приготви и 2 торти ще ви изпратя албума и  много съм и благодарна за помощ  и тя е много добра в кухнята обичам те--- СТЕФИ
Ледената купа я правя за първи път мислех да направя коктел от скариди но не можех да рискувам да не го харесат гостите
  ами просто я сервирах в лед и тя издържа доста време много е ефектна Трябва да се хапва бързо салатата в нея
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=248931&view=1&photo=9  bouquet
      Отговори с цитат
                                                                                                  Ароматни рогчета с крем от риба тон

Продукти

125 гр.меко масло
1 яйце
1/2 ч.л. сол
1/2 ч.л.розмарин
1/2 ч.л.сал вия
1/2ч.л.мащерка
250 гр.брашно
1/2 ч.л.бакпулвер

1 консерва риба тон - филе в собствен сос
1 стрък пресен лук
1 стрък пресен чесън
сол,черен пипер и лимонов сок на вкус
1 с.л.майонеза
1 с.л.галета

Приготвяне

  Разбийте маслото на пяна и прибавете яйцето.Накълцайте подправките на ситно, ако са пресни и ги смесете с брашното,предварително пресято с бакпулвера и солта.Омесете меко тесто и го оставете на студено докато приготвите крема от рибата.Ако яйцето е по -голямо,може да се наложи да добавите още малко брашно.

  Сложете в дълбок съд предварително отцедената риба,лука и чесъна.С паса тор направете гладък крем.Сложете майонезата и галетата.Разбъркайте и вкусете с подправките.

  От алуминиево фолио направете фунийки.Разточете тестото и го нарежете на тънки ленти,широки 1 сам. и дълги 15 сам.Увийте ги спираловидно върху фунийките и изпечете до порозовяване в предварително загря та на 170*фурна.

  Изстиналите фунийки напълнете с рибния крем с помощта на шприц с тънък накрайник.








  Можете да съхраните изпечените фунийки  една седмица в затворен съд и да ги напълните преди поднасяне.

  Направете двойна доза тесто и замразете половината.Така ще имате какво да приготвите при непредвидени гости.

  Ако не ви се завиват фунийки,направете  или изпечете крак ери.Гарнирането е въпрос на фантазия.
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2175.165.html  bouquet
 
с гордост aboea --- МИЛЕНА СЕ КАЗВАМ
Виж целия пост
# 22
  bouquet  bouquetТози букет е за Йоли
Вкусни предложения от Йоли направих и
 Зеленчуков терин

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,1630.msg26565.html#msg26565
Правих го запърви път всички бяха възхитени  от него
 
аз го сервирах с пресни картофки на пара с копър чесън и масло
страхотен вкус   bouquet

  chef  bouquet
Виж целия пост
# 23
Браво!Поздравления за красивата и вкусна маса! Heart Eyes
Виж целия пост
# 24
 #Crazy #Crazy #Crazy
Браво на теб!Чак ми се прииска да съм абитуриентка пак Mr. Green
Виж целия пост
# 25
Красота Crazy Поздравления Grinning Сподели с какво са патладжаните с маслинка и цветните топчета Crazy Направо нямам думи  bouquet
Виж целия пост
# 26
 smile3525Благодаря за хубавите думи.
Патладжаните ги пекнах на грил тиган намазах ги с паста от маслини и сложих топено сирене домат и шунка предварително поръсена с сух чесън и пресен босилек импровизация.
Жълтите топчета са от сварени картофи  ,рола от раци, всичко на ситно ренде и сметана после ги овалях в настърган кашкавал.
Другите са от 3 вида сирена и зелени маслини , сметана, едните са с мак другите с зелентии а третите  в червен пипер.
Милена cook
Виж целия пост
# 27
Много е красиво , но сигурно си разбита от толкова труд.Дано дъщеря ти да е разбита / в добрия смисъл / от много танци и качествено забавление
Виж целия пост
# 28
Браво aboea голяма красота ,думи нямам smile3501 smile3501
Виж целия пост
# 29
Страхотна маса поздравления

и да ти е жива и здрава абитюрентката и само да те радва   bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия