Как панирате бяла риба?

  • 1 078
  • 3
Това е въпросът ми към вас. Обикновено правя някакви импровизации, но съм сигурна, че ще получа много добри идеи!
  bouquet
Виж целия пост
# 1
Здравей,аз панирам филе от бяла риба като първо го овалвам с разбито яице и брашно (смесени) и после в галета,а готовите панировки също са хубави,и от тях съм пробвала
Виж целия пост
# 2
Първи вариант:   осоленото парче рибка се потапя последователно в брашно,яйце,галета и се пържи в силно сгорещена мазнина(олио)

Втори вариант: Прави се тесто по-гъсто от това за палачинки от 2-3 яйца,бира(вода),брашно,черен пипер и сол на вкус.Рибката се потапя в тази смес и се пържи пак в силно сгорещена мазнина(олио)
Виж целия пост
# 3
Аз я панирам като TheNMaster втория вариант. С тази разлика, че разделям жълтъците от белтъците. Разбивам жълтъците с бира, брашно, подправки (сол, черен и малко червен пипер, може някоя подправка за риба). Белтъците отделно разбивам на твърд сняг и ги обърквам с останалата смес. Става чудесно!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия