Печене на фъстъци с шушулката.

  • 13 852
  • 6
Как най вкусни стават?
Това ми е въпроса.
Пекох, но хич не ми харесаха как станаха и предположих, че е в печенето.
Моля споделете своя опит.
Виж целия пост
# 1
Аз ги пека като предварително ги напокрям, поръсвам със сол и ги слагам във фурната, (предварително загрята) за 10 мин. разбърквам ги и пак за 10 мин. пека. Като почнат да миришат вкусно вадя и пробвам ( първо го изчаквам да изстине) и така докато не се опекат както на мен ми се иска  Peace Не е голяма философия, само има разлика от топли и изстинали, вкуса е различен и затова като пробваш изчакваш да е истинал фъстъка.
Виж целия пост
# 2
Аз не вдявам какъв е смисълът на солта върху шушулката, която така или иначе белиш и хвърляш?  newsm78
Пека напръскани с малко водичка, на не много силна фурна, разбърквам често и това е  Simple Smile
Виж целия пост
# 3
То и аз не вдявам защо е солта ама така  ми каза една дърта готвачка и така правя  Thinking
Виж целия пост
# 4
То и аз не вдявам защо е солта ама така  ми каза една дърта готвачка и така правя  Thinking

Те май най-добре знаят. И на мен ми препоръчват винаги да варя целите картофи за картофена слата в хипер силно подсолена вода, при положение, че и водата, и обелките хвърлям, но е факт, че така ства най-хубавата КС  eat
Виж целия пост
# 5
Скоро не съм пекла такива фъстъци. А и тотално ги изкл. от менюто си.
Преди като печахме така фъстъците, и ние слагахме сол. Вярно, че и аз не виждам голяма полза от солта в/у шушулката.
Виж целия пост
# 6
Благодаря за съдействието. Този път с ваша подкрепа   bouquet постигнах добър резултат.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия