Уред за окрехкотяване на телешко месо .

  • 5 949
  • 18
Откъде   може да си набавя такъв уред  за окрехкотяване на телешкото месо  ?
Ако имате информация коя фирма доставя   този уред  в  България ще  ви   бъда благодарна    bouquet  Hug
В интернет нищо не откривам  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 1
А как изглежда? Да не е чук за пържоли?  Thinking
Виж целия пост
# 2
Не  не е чук   нещо като преса с шипове които      разкъсват мускула  и жилите на телешкото  така то става по крехко  Wink
Виж целия пост
# 3
Не  не е чук   нещо като преса с шипове които      разкъсват мускула  и жилите на телешкото  така то става по крехко  Wink
Като преса за чесън  Thinking Интересно, ами и чук за пържоли ще ти свърши работа на първо време.
Виж целия пост
# 4
това ли е?



никога не го ползвам Tired
Виж целия пост
# 5
Ама Асе, ти си вегетарианка, къде се слагаш с този чук за пържоли  Mr. Green
Аз начуквам телешкото с чук за пържоли и кисна в прясно мляко. После запържвам леко да си запази соковете и тогава го готвя.
Виж целия пост
# 6
Не е това момичета явно  има някакво специално име в някои от темите  и рецептите  Дона  е писала за този уред а ми трябва спешно,!!!!   Laughing  bouquet
Виж целия пост
# 7
Ама Асе, ти си вегетарианка, къде се слагаш с този чук за пържоли  Mr. Green


ми тръгнал Петко с мъжете бе  Wink
тук само такива има, няма гладки и това ме нерви.
ползвам си чукалчето от хаванчето  ooooh!

не съм чувала за друго.
питай Дона де Peace
Виж целия пост
# 8
Писах дано   скоро пише   Mr. Green  Уреда е специален  хората ги  изпозлват   в Америка и Англия от  мнооого отдавна  тук   също  ги използват  в по добрите ресторанти  Laughing
Виж целия пост
# 9
Извинявам се, но телешкото няма никаква нужда от окрехкотяване, какъвто и да е този нов глагол.  Говеждото има  Wink Него го начуквам с чук за пържоли, накисвам, режа на тънко и става винаги ок  Peace
Виж целия пост
# 10
Може би имаш предвид нещо такова
http://get.bg/catalog/product_info.php?products_id=28164
Виж целия пост
# 11
Да, това е което Mimensita e показала., за дом. употреба.
В Америка ползват уреда ( не същия естествено)в кладниците, преди да тръгне за магазините месото.. Не всичкото месо, което се предлага е обработено по този начин.
Виж целия пост
# 12
Звучи добре като идея, но цената му е повече от абсурдна  ooooh!  hahaha
Виж целия пост
# 13
Много благодаря за линка за същото става въпрос   ще се закупи      Hug  bouquet
Виж целия пост
# 14
За цената съм съгласна, дори само на телешко и говеждо да преживявахме, пак нямаше да дам такива пари. Въпроса беше за информацията, но имам спомен, че в друг сайт го гледах на доста по-приемлива цена.Даже ми се струва, че линка беше в някоя от темите във този форум, просто не го открих : Embarassed
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия