Много вкусен кекс

  • 194 594
  • 192
# 180
Аз също в момента правя кекса. Толкова приятно ухае в кухнята. Благодаря за рецептата Hug!
Виж целия пост
# 181
Здравейте, благодаря и аз за рецептата.
В момента се пече йкато аз сложих вместо лимонада - спрайт и добавих лимонова есенция и много малко орехи. Очаквам резултата и ако става за снимки ще покажа. Притеснявам се само с печенето, тъй като фурната ми е малка и доста изгаря кексовете  Confused
Виж целия пост
# 182
Този кекс стана любим на моето семейство. Страхотен е , най ми допада с фанта портокал. Благодаря за рецептата винаги  се получава, лесен и много вкусен Peace
Виж целия пост
# 183
Вече съм по-близо до Бг бабите с моите 45г , но този кекс /говоря за този от първия пост/ и до днес се прави у дома, а го научих от 20г по-голяма колежка в далечната 1989г. С една дума, тотален хит, проверен от времето.
Виж целия пост
# 184
Simple Smile
Виж целия пост
# 185
аз също правя кекс по зи рецепта от години,много е вкусен и сваршва за отрицателно време  
Виж целия пост
# 186
[ако се притесняваш, чеможе да ти изгори кекса ,като се запече леко ,можеш да сложиш парче вестник върху формата .така няма да ти изгори
Виж целия пост
# 187
също така съм го правила вместо лимонада ,с топла вода ,става много сполучлив и пухкав
Виж целия пост
# 188
Здравейте,
знам че в темата не е писано отдавна, но мисля че е все още актуална, защото кекса винаги е на мода Mr. Green Питането ми е за тези които го пекат в силиконова форма дали я мажат с мазнина или направо така наливат сместа newsm78 И ако слагате сладко от някакви плодове в кой момент се прибавя и орехите на едро или смлени е добре да са
Виж целия пост
# 189
Здравей Мартина, някои казват, че в силиконовата форма може да се пече и без да се маже с мазнина, но аз за всеки случай си я мажа с масло или маргарин. Сладкото прибавям заедно с останалите продукти в сместа или го добавям след като съм изсипала сместа във формата на места лъжица. Орехите предпочитам да са начупени на по едро за да се усещат. Обикновено ги натрошавам в плик с чука за месо или ги притискам с чаша и прибавям към сместа.
Виж целия пост
# 190
Зравейте,направих  кекса точно по рецептата !Божее,ами то взе да прелива през формата!Стана страхотен!Взех им акъла на  германките.
p.s На гости съм в едно германско семейство и исках да направя нещо,докато те са на покупки.За по-сигурно, реших да хвърля един поглед и се спрях на този,с  газирана вода,защото с това разполагах в момента!От бакпулвера ли/на д-р Йоткер/,от модерната форма ли,ама,не,от РЕЦЕПТАТА Е,разбрах!Голямо БЛАГОДАРЯ!
Виж целия пост
# 191
Благодаря за рецептата! 👏🏻❤
Виж целия пост
# 192
Здравейте! Ама то доста смес стана, на два пъти го пека. Следващия път ще намаля наполовина пропорциите. Иначе да, доста вкусен стана , може би ми беше малко сух
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия