три вида гъби

  • 2 371
  • 2
Виждам, че тук има доста големи кулинари, затова ви моля за съвет, ако някой може да ми даде идея. Имам три вида гъби - манатарки, печурки и млечки - обаче количеството им е малко, за да ги готвя по отделно, а на мен въобще не ми идва на ум какво да ги направя. а и млечките с другите заедно въобще не вървят Thinking някой да има идея какво да ги направя?
Виж целия пост
# 1
Гъби по хайландски (шотландски гъби). Хонда бе пуснала рецептата някъде и аз ги правих веднъж, но дали ще си спомня подробностите? Важно е, че като се посварят (по-скоро задушат) гъбите се заливат с уиски! Май се и палеха, но както казах, вече не помня. Провери из майките в чужбина отпреди няколко месеца (февруари, март, април) - горещо препоръчвам хайланските гъби!!!
Виж целия пост
# 2
Благодаря Laura. На тези им намерих цаката - едните на салатка, а другите като гарнитура, но това с уискито определено ме заинтригува и следващия път ще пробвам Wink
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия