Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Странни пъпчици по тялото на детето ми

  • 976
  • 3
Здравейте, не мога да се справя със един проблем, детето ми което е на 1.7м постоянно му изкачат пъпчици по тялото и по лицето понякога. Преди си мислехме че е шарка, но я премина и нея. Сега  ту се появява, ту му минават и не знаем от какво може да е. По принцип не яде шоколадови изделия, казаха ни че може да е от някои плодове и тях ги спряхме, но ефект голям не виждам. Моля подскажете ми какви са възможните причини, може ли да е от алергия към тип дреха примерно....знам че може да е и от храна. Посъветвайте какво евентуално мога да направя, към кого трябва да се обърна? Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 1
и на нас започнаха да ни излизат пъпчици по крачетата основно. Съвсем малки са и по-скоро се напипват с пръст, отколкото да се виждат. Смятам да го заведа на лекар, за да ни кажат какво може да е. Бях започнала да му давам цитрусови плодове, но появата им не съвпадна с това. Внимавам много каво му дава за ядене. Когато имам мнението на лекар ще го споделя. Дано да ти е от полза.
Виж целия пост
# 2
Защо се притесняваш?Малката ми дъщеря е на същата възраст и все си има по някоя пъпчица.Няма страшно.А щом се притесняваш, заведи го на лекар.
Виж целия пост
# 3
При нас се получаваше,когато му е много горещо,като вид прегряване.Лятото в големите жеги също ни се появяват,като много ситен обрив по коремчето или на по нежните места.Забележи един ден ако ти се струва че му е по топло от друг път дали се появяват.Ако е от това няма да има нужда да го мажеш с нищо,просто му обличаш една дреха по малко(или ако е лятото едно душче )и мисля че ще се успокои newsm10
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия