Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

НГДЕК

  • 56 409
  • 281
# 270
И преди 15 години, когато завърших НГДЕК, "липсата" на осигуровки започваше от м.юли. Обаче да ви имам проблемите - преди 15 години майка ми се притесняваше от това, че детето й прекарва повече време във Възрожденския отдел на Народна, отколкото у дома. Вълнуваше я и писането на дипломна работа, и защитата й...
Виж целия пост
# 271
Което ме подсеща, че вече и дипломните и защитите не са като преди 15г. Тази година част от учениците получиха рецензиите си на самата защита. Осигуровките са оправени обаче, значи можело.
Виж целия пост
# 272
Здравейте, родителската среща за осмокласниците ще е в сградата на 13-то училище до пазара. Някой знае ли защо няма да е на ул."Баба"? Само да не ни бутнат да учим там, защото незнам как ще се местим от училището...!?! Пак ще започнат със скандали учебната година...! 
Виж целия пост
# 273
Знае ли някой до коя резерва стигна записването в приема тази година? Предстои ни седмокласна година и това е едно от училищата, които обмисляме..
Виж целия пост
# 274
Известно ми е, че и17та резерва е била поканена. Навярно в темата на осмокласниците ще имат по-актуална информация.
Виж целия пост
# 275
Благодаря, общо взето следих и там...няма много инфо..последно, което бях чела, някъде из темите беше за 13-14-та резерва, та ми е интересно до коя резерва най-често се стига...
Виж целия пост
# 276
Пишех на лични с майка, чийто син се яви в Нгдек
. В крайна сметка се отказаха, но го поканиха като 17та резерва.
Виж целия пост
# 277
Следователно, най-малко са поканили и 18 резерва Smiley Ето, точно това ме разколебава...сякаш може да те приемат и без да са много добри резултатите. Но, от друга страна това е и предимство..набляга се на БЕЛ и МАТ през годината и само си учиш сериозно история, без много допълнителни усилия. Ако не се класираш за друга желана гимназия в системата на МОН, това е добра алтернатива...Thinking особено ако математиката не е сила на детето...Минимален бал около 400..
Виж целия пост
# 278
Не е точно така за не много добрите резултати, тази година се явиха повече деца на изпита и изкараха масово доста високи оценки, доста над предходния випуск
Виж целия пост
# 279
Благодаря за мнението, аз нямам дългогодишни наблюдения..но ми направи впечатление, че 18 резерва (която коментирах) е с по 58 точки на изпита по история и на НВО-БЕЛ, и с една петица от дипломата, та от това ми е заключението.
Виж целия пост
# 280
Здравейте, моля споделете, ще се сменя ли сградата на гимназията. Аз ходих на античния празник, който заради проливен дъжд, не беше на открито, а в сградата на пазара. Към онзи момент ( м. юни) състоянието на училището беше трагично. Ако през лятото са налели средства и е направен ремонт???
Виж целия пост
# 281
Няма да се сменя. В Модерно - то са си.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия