Как да направя чушки бюрек?

  • 772
  • 2
Как да направя чушки бюрек?
Предполагам как, но искам да видя и вашите съвети защото досега не съм правила, яла съм само по заведения, а много обичам и ако има някоя тънкост сега е момента да я споделите с мен.. Flutter
Виж целия пост
# 1
Аз правя по най-тъпия начин:

печени и обелени чушки.

Пълня ги със сирене само. Страх ме е да сложа айце, защото ме е страх от салмонела. Не съм сигурна че яйцето ще се изпържи през панировката.

Овалвам чушките в брашно.
После в смес от разбити яйца с малко брашно, нишесте и 1л. кисело мляко + щипка сода бикарбонат. Да е гъсто като кексово тесто.
Топя и пържа.
Виж целия пост
# 2
Снощи правих такива и станаха супер. Пълниш ги с яйца и сирене, малко магданоз и черен пипер. Овалваш в галета, после яйце, пак галета и накрая яйце. Да ти е сладко Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия