Как в чужбина се прави лютеница!!!!!

  • 4 111
  • 18
# 15
ЕЕЕеееееееее...хубава работа! Как тъй ще разваляме квалитета на лютеничката с консерви! Naughty NaughtyЯ си опечете чушките сами! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty
Виж целия пост
# 16
Само веднъж съм си ги пекла тука и одимих целия апартамент.Не става Crossing Arms Ако Ще се дими _само с грил тигана докато правя пържолки Naughty Иначе чуШки препичам във фурната в тава, но не стават хрупкави и им липсва инаzи нотка на препеченко Sad като на котлона. Виждала съм веднъж една zабулена кака да пече чуШки на една ламарина до една детска плоЩадка и се носеха едни мириzми от 5 километра сигурно LaughingКато в БГ Hug
Виж целия пост
# 17
Аз моите чушки ги пека на електрическа скара в кухнята. Самата скара поставям върху печката за готвене, а отгоре имам едно такова дето изсмуква дима, него го усилвам до дупка. В интерес на истината няма никакъв пушак, когато ги пека така- освен ако някоя чушка опре до самият реотан на скарата- тогава пуши, но това никога не се случва. Пържола като пека на мъжо винаги пуши и това е защото от нея капе и мазнина и вода, които падат директно върху реотана. Но при чушките това не се получава. А резултата от скаричката е същият като от тенекия! Чушките стават абсолютно същите. Grinning Grinning Grinning Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Виж целия пост
# 18
ЕЕЕеееееееее...хубава работа! Как тъй ще разваляме квалитета на лютеничката с консерви! Naughty NaughtyЯ си опечете чушките сами! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty
Правлино Торнерозе ! То тогава няма да е истинска дома6на лютеница...
...поне сега е сезона и вси4ко се намира, като 6те е гарга-да е ро6ава !
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия