Сурово-пържени зелени чушки?

  • 2 177
  • 9
Момичета, пробвали ли сте да напълните зелени чушки с яйце и сирене и както са сурови да ги изпържите,без да са предварително печени и белени? Казвали са ми , че става и то вкусно Rolling Eyes Някой да е пробвал?
Виж целия пост
# 1
Можеш да ги напълниш, да ги наредиш в тава и изпе4еш. само трябва по някое време май да се обърнат. Аз от скоро правя в тава и 4ушки с каима и ориз. Много хубаво става. Не съм ги пеклка преди да ги напълня, сурови.
Виж целия пост
# 2
DolceVita , аз съм ги правила така и на мен ми харесват много, но на мъжа ми например не му допаднаха, защото люспата трябва да се бели докато се ядат. Така че всичко е въпрос на вкус  Wink
Успех
Виж целия пост
# 3
DolceVita , аз съм ги правила така и на мен ми харесват много, но на мъжа ми например не му допаднаха, защото люспата трябва да се бели докато се ядат. Така че всичко е въпрос на вкус  Wink
Успех
Аз смятам да ги избеля преди да ги сервирам, даже ще ги полея с доматен сос, но дали не пръска прекалено много като се пържат сурови? Confused
Виж целия пост
# 4
Такива неща пържа в тенджера. Предпочитам да измия нея, отколкото да се боря с плота на печката.
И не слагам вече в чушките яйца. Много кофти, като усетя, че има нещо сурово вътре.
Виж целия пост
# 5
И не слагам вече в чушките яйца. Много кофти, като усетя, че има нещо сурово вътре.

За да не се получава този проблем, пържа на по-слаб огън  Wink
Виж целия пост
# 6
Не съм пробвала на слаб огън. От 1 -10 ми е скалата. Винаги пускам на 5  Confused т.е. средата....
 Ама я кажи на колко пускаш котлона? Чакаш ли предварително да загрее мазнината?
Виж целия пост
# 7
Моите котлони са със скала от 1 до 3, но имат и половинки, така че се получават 6. Загрявам първо мазнината на 2,5 , слагам чушките и намалявам на 1,5. Не чакам да стане напълно готова от едната страна и обръщам от другата. Така правя още 2 пъти докато се изпържат напълно. По същия начин постъпвам и когато са с панировка.
Виж целия пост
# 8
Аз съм правила, нали все ме мързи. За моя веги забърквам сирене с яйце, пълня пипера и пържа на по-слаб котлон задължително с капак на тигана.
Виж целия пост
# 9
Да и аз съм правила,задължително пържи в тенджера.Най-важното е за да не пукат много чушките докато се пържат да ги надупчиш на 2-3 места с вилица.Плънката я направи по -гъста на пвече сирене да е,за да не се разтече докато се пържи.
На фурна също стават хубави,а и по-леки.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия