пред дилема съм, относно това какъв хляб да купувам за семейството си - бял, черен, ръжени, пшеничен и т.н. и от кой производител.
Просто напоследък трудно може да се има доверие на етикета и на това какъв точно хляб ядеш и какво има в него.
В Бургас скоро отвориха врати Кауфланд и Карфур и там хляба е по 0.25 -0.30 лв, смятайте за какъв боклук става дума.
Искам съвет какъв хляб е най- подходящ за възрастни, както и за детето /2г./ и на кой бургаски производител, ако някой може да даде съвет, чувал е нещи или има някаква информация да пише
п.п.
Попаднах на интересен материал относно агрегатна технология за производство на хляб, която според ЕС е единственната качествена технология за производство на хляб. В Бургас единственно Хлебозавода произвежда хляба си по този начин. Дали наистина хляба е качествен и става за малчугани. Инфо: http://hlebozavoda.com/index.php?option=com_content&task=blo … d=8&Itemid=39