Пюре с чушка - как?

  • 564
  • 7
Здравейте! Пак прося съвет от по-опитни мами. Ще ми се вече да добавя чушка в пюрето на бебка /на 8 месеца/.  Та, въпросът ми е как махате ципата: варите, белите и прибавяте към останалите зеленчуци, варите всичко и пасирате /ципата ли?/ или... друго? Мога ли печена да я дам - обелена, разбира се? Въобще много питанки за термичната обработка.... Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 1
Печена и обелена.
Виж целия пост
# 2
и аз я пека, беля и я прибавям с домата почти накрая
Виж целия пост
# 3
Когато за първи път захраних с чушка беше червена, печена и обелена.
Виж целия пост
# 4
Печена, белена, в момента давам зелени, като излезнат на пазара червените - тогава и тях по същия начин.
Виж целия пост
# 5
Варя, беля и прибавям към останалите зеленчуци.
Виж целия пост
# 6
Аз лично първо я пека чушката,а след това заеднос другите зеленчуци допълнително я сварявам.Мисля ,че няма проблем да се даде и само печена.
Виж целия пост
# 7
благодаря за бързите отговори. утре ще пробвам Simple Smile 
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия