Смилане на брашно с кафемелачката...?

  • 1 559
  • 5
Някой пробвал ли е да смила ориз и там разните зрънца за кашите с кафемелачка newsm78много се чудя... До колкото знам не се мели захар, защото навлизат прашинки от нея вътре и от топлото става на карамел и се разваля, но за брашна... Confused
Виж целия пост
# 1
Сигурна съм, че Бу е мелила с кафемелачка.Каза, че ставало хубаво брашно.А аз преди съм мелила захар в машинката - нищо й няма бе!
Виж целия пост
# 2
И захар съм мелила и ориз,става...само да не ме чуе тати ни,че ще ми одреже главата Rolling Eyes
Виж целия пост
# 3
Сигурна съм, че Бу е мелила с кафемелачка.Каза, че ставало хубаво брашно.А аз преди съм мелила захар в машинката - нищо й няма бе!
абе става за малко и за бързо Laughingако си по усърдна и количаството е по-голямо Mr. Greenне пробвай
Виж целия пост
# 4
Скоро мелих 1 кг. елда и нищо не и стана на кафемелачакта, но пък я върнах веднага на комшийката, тъй че и да и е станало - к'о ми дреме  Twisted Evil Laughing
Виж целия пост
# 5
Кафе у нас не се пие,така че кафемелачката от години я ползвам точно да си правя пудра захар - нищо й няма,никакво карамелизиране,даже не се е изтъпило ножчето.
Сега си меля за дребната всички видове каши - меля ги прясно всяка сутрин по една порцийка,някъде четох,че не било хубаво дълго да престоява брашното смляно (но ако ставаше да се смели с кухненския робот и да си го съхранявам директно на брашно,хич нямаше да ме е грижа добре ли било - ама не става,опитах да смеля елдата накуп с него,млях половин час и едва-едва беше начупило зрънцата Rolling Eyes).
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия