За бланширане на картофите?

  • 26 577
  • 16
# 15
Лаура, а каква мазнина за фритюрници предлагат в Канада?Трябва да е някаква мазнина от рода на маста -да замръзва и да се втърдява.Аз използвах сега мас само за бланширането,а после след като ги извадих от фризера,бях почистила и подсушила фритюрника и го заредих с олио за същинското им пържене на картофките-станаха много вкусни и не миришеха на мас.
Виж целия пост
# 16
Лаура, а каква мазнина за фритюрници предлагат в Канада?Трябва да е някаква мазнина от рода на маста -да замръзва и да се втърдява.Аз използвах сега мас само за бланширането,а после след като ги извадих от фризера,бях почистила и подсушила фритюрника и го заредих с олио за същинското им пържене на картофките-станаха много вкусни и не миришеха на мас.

Не съм търсила специална мазнина; ние ползваме растителна. А защо трябва да е от рода на мазта? Аз фритюрника го ползвам изкл. рядко, но идеята за картофките ми харесва.   bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия