Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

  • 548 302
  • 2 634
# 2 625
Ъъъ, от кои "дупки" изгрявало слънцето, според муньото  Mr. Green
Виж целия пост
# 2 626
Ъъъ, от кои "дупки" изгрявало слънцето, според муньото  Mr. Green

Визирах един цитат като го пишех, но не помня от къде беше. Гласеше нещо подобно: "...за правилния човек слънцето все ще изгрява от задника ти..."  Satisfied Satisfied Satisfied
Виж целия пост
# 2 627
Егати простотията  ooooh!
Виж целия пост
# 2 628
Защо не, ако и двамата не искат нищо повече? Случва се с някого страхотно да си паснеш сексуално, но извън кревата да не можете 2 приказки да размените.
Всъщност това ми се струва сбъдната мечта на доста мъже.
За мен по-добър превод е "приятели с екстри", въпреки че думата не е българска и е донякъде паразитна
Виж целия пост
# 2 629
Едва намерих темата,  което без малко да ме наведе на мисълта, че муньовците са на привършване.
Днес се сетих за една случка от последните години на миналия век, не помня годината, но знам, че беше на 12-ти февруари.  Разделяме се за седмица с любимия на перона след няколко прекрасни дни, прекарани заедно. Той продължава с влака, аз слизам на Стар'загорската гара. Не помня вече маратонките ми бели ли са били, но това няма отношение към случката. Важното е, че и за двамата "раздялата" беше трудна, бяхме млади, бяхме влюбени и най-вече, от неотдавна гаджета.
Аз: Вдругиден нали ще ми се обадиш?
Той: Разбира се, още тази вечер ще ти се обадя.
Аз: Искам вдругиден да ми се обадиш.
Той: Да, дарлинг, всеки ден ще ти се обаждам.
Аз: Ама аз за вдругиден питам.
Той се зачуди, влакът тръгна, но все пак прозрение озари лицето на любимия навреме и до мен достигна: Вярно, беее, вдругиден е Трифон Зарезан!
Close

Какъвто и празник да празнувате, наздраве! Wine Glass
Виж целия пост
# 2 630
Ще напиша за един нищо неподозиращ младеж, ама много се смях с него.

Прибираме се снощи от лекар и спираме до денонощната аптека. Мъж ми изтича с рецептата, а аз седя и си говоря с таксиметровия шофьор. Обяснявам му колко са зле тези от нощната смяна. Гледаме че се заформи солидна опашка. Най-сетне моят мъж е обслужен. Мята се в таксито и рече "не знам този стажант ли беше, но не можа да разчете рецептата".
И после ми дообяснява за разговора им.
- Това не мога да го разчета.
- Александър Иванов 9г
- А, такова нямаме.
И мъж ми разправя "поне няколко минути гледа рецептата и даже по телефона звъня".
Виж целия пост
# 2 631
Вчера гледам Бенджамин Бътън. Зяпнала съм аз филма, приятелят ми влиза и излиза периодично от стаята, но все пак хваща отделни моменти от филма. В най-драматичния момент, когато Бенджамин вече е станал бебе и ще умре, приятелят ми влиза в стаята, мята поглед към телевизора и се изцепва: Какво стана, а? Превърна се в бебе ли? Ще се прибере ли там, откъдето е излязъл?           
Виж целия пост
# 2 632
В най-драматичния момент, когато Бенджамин вече е станал бебе и ще умре, приятелят ми влиза в стаята, мята поглед към телевизора и се изцепва: Какво стана, а? Превърна се в бебе ли? Ще се прибере ли там, откъдето е излязъл?            

Като виц: 9 годишно момиченце се намазало с крем, който подмладява с 10 години, и се върнало на майка си в...censored
Виж целия пост
# 2 633
Когато гледах този филм и аз очаквах, че накрая ще се превърне в оргазъм.  Laughing Гледката на мъртво бебе беше ужасна.
Виж целия пост
# 2 634
А "приятели с предимства" какво означава Rolling Eyes

"Friends with benefits". Такива, които се срещат на кафе с райбер.
Секс. Чисто и просто секс без обвързване.


То не е за признаване, ама чак сега си обясних защо един приятел  преди години очакваше, че между приятелството ще вмъкваме и секс от време на време. Човека ми го бил казал в прав текст, а аз млада и зелена реших, че това с предимствата означава нещо от рода на най-добри приятели и ентусиазирано се ухилих. И той в първия удобен случай ми налетя, а аз взех да го блъскам ... Поучудих се, че така плътски е разбрал нещата, а то каква била работата. Laughing
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1