Защо

  • 551
  • 2
не стават вкусни замразените зеленчуци в микровълновата? Нямат никакъв вкус, а правя всичко, както трябва според упътването! Какво да направя, за да се задушат хубаво и да може да се яде туй нещо? Sad
Виж целия пост
# 1
Мамите със сигурност ще го обяснят по научному - аз нали съм експериментатор и лаик ще го кажа, както аз го виждам: Wink

Ако са купени замразени зеленчуци - най - добре е да си ги посвариш или задушиш на котлона - не в микровълновата. Аз ползвам за един плик от около 500 гр. една супена лъжица масло, зелени подправки и около 1 к.ч. вода. всичкото го тургам у тенджерката и под похлупак след като заври на бавен огън.
Ако не слагаш зелени подправки можеш да ги задушиш с къри и става жестоко!
Сега на въпроса ти - предполагам, защото се замразяват зеленчуци, които са изостанали от производството на стерилизирани консерви(абе малко съмнейшън качество Wink ) и второ заради метода на замразяване - гони се производителност сиреч бързо замразяване...
Виж целия пост
# 2
Точно купени! На нищо подобно не приличат, след обработката им в микровълновата! Ужас! Cry
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия