Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Черен списък - гр.София

  • 818 319
  • 2 981
# 2 955
Колоноскопията я прави гастроентеролог и гледа друго Mr. Green Вагинален или коремен ехограф е едно й също, сумата няма разлика.
Това наистина не е повод за черен списък. Моят доктор също прави задължително прегред мануален, УЗ-вагинален, колпоскопия при цитонамазка и последния път ми взе 120 лева. То остава да го изтипосам тук. ooooh! Остава да му определям аз кое е нужно и кое не. Ако искам за 50 лева преглед, ще отида при друг.
Виж целия пост
# 2 956
Д-р Елиан Рачев-пълен некадърник.Трябва да му отнемат лекарските права.
Изпрати ме за хистероскопия за премахване на полип ,а се оказа че изобщо не съм имала такъв
а и не е било възможно да ми се прави хистероскопия поради срастване на канала ,което се вижда 
 и при обикновен преглед.
Преглежда в МЦ Асцедент  и е началник в трета АГ Майчин дом.
Виж целия пост
# 2 957
Ммм и аз нямам добри спомени от него. Пратиха ме преди години с протекции при него, така да се каже. Исках да ми види резултатите от хормонално изследване, нищо повече. Вместо да обърне внимание на тях, ми направи вагинален преглед и ме прати да ги повторя в неговата лаборатория в "Асцендент" ooooh! Когато прогестеронът се оказа драстично качен за тези няколко дни, настойчиво го питах какво значи това, а той само повтаряше като курдисан, че е хубаво, че е висок. Не е много трудно да се направи заключение, че растящ прогестерон преди менструация говори за бременност. След няколко дни му звъннах да го питам какво значи резултат от 200 ЧХГ, каза, че няма представа.
След време ходих пак при него за втората ми бременност, за която също имаше данни, че не върви добре, но той сто пъти повтори, че била нормална, въпреки моите съмнения. Естествено бременността приключи на ранен етап. Може да става за друго, но за елементарни неща, свързани с бременност никаква компетентност не показа.
Виж целия пост
# 2 958
Интересно, защо след като при първото посещение си останала недоволна отново го посещаваш? Некадърника след няколко месеца няма как да стане по-кадърен и отговорен.
Виж целия пост
# 2 959
Това ми бяха първите стъпки в областта:) Някои неща ги осъзнах в последствие. Пък и нали бях "препоръчана" Joy
Виж целия пост
# 2 960
Много ме е яд на некомпетентни хора наричащи се лекари. Някои откровени некадърници, незнаещи, неможещи си упражняват професията, като осакатяват, нараняват физически и вербално хора. И никой за нищо не ги държи отговорни. Като си помисля, какъв строг контрол и наблюдение се упражнява върху мен и моята работа всеки работен ден, а за допусната грешка не ми се мисли истински се ядосвам!
Виж целия пост
# 2 961
ООО Елиан Рачев аз доктор не мога да го нарека. Едно време 2000 и аз отидох препоръчана. Първо ми каза, че имам ендометриоза и няма да имам деца вероятно. След два месеца вече бременна  ми каза оооо (забременях докато пия противозачатъчни) това в теб е ”кухо яйце” ще правим аборт, пък и като си пила хапчета ще е с увреждания. Тръгнах си с рев. На другия ден сутринта бързо отидох при друг лекар и ми пусна да чуя сърдечните тонове на ”кухото яйце”...Та така сега имам 16 год пубер. Слава на бога, че не го послушах и отидох на друго място.
Виж целия пост
# 2 962
Здравейте.  Не обичам да петня лекарите,  но случката с мой близък човек е направо покрусителна.  
Човека е почти неподвижен живее сам,  във Враня,  работил преди за Сакскобурготски.  Пада и си счупва таза и бедрена кост.  Правят му няколко операции в Окръжна болница,  проф.  Станчев,  завеждащ ортопедия.  Не искал нито да го остави да се стабилизира нито да чуе как е. Изписва го моментално след изтичащите дни по пътеката за операцията.
След това брат му,  доцент по лесовъдство тръгва по мъките,  обикаля сума болници,  никой не се наема да лекува човечеца.  Емил има завишен креатинин,  проблеми с бъбреците,  освен счупването и сърдечни проблеми. Само в хоспис МАРИНЕЛА  Горна Баня го вземат срещу 50 лв на вечер,  нито го поглеждат,  нито му назначават изследвания.  Направо жална картинка.  Човека е платил за 10 дни. Вчера са изтекли.
Обадихме се в Токуда, имах мнение за тях,  че там са свясни,  работят ако плащат,  искали направление и мн изследвания и казали че ще струват изследванията и ваички консумативи към 600 лв, плюс лвглоден и плащане за придружител и любезно обяснили че човека не може да си го позволи. Жалко че звънях на отделенията и ме увещаваха че не отказват на нито един човек. Джипито на човека пък се чудела по коя пътека да го приеме.  Искала становище от лекаря който го е оперирал или от някой друг.
След като брата знае,  че въпросния Станчев няма да му даде становище и не се наеме да го премести в някое отделение и се крие,  брата на болния тръгва по мъките.  
Отива във ВМА,  проф.  Робова според епикризата и изследванията му казва че не е за хемодиализа,  нещата не са толкова зле.  Но и тя е груба. Изпратила го и крещяла че не искат инвалид.  Не били способни да вдигнат на крака.
Явно там само здрави хора се " лекуват"!
Ходил е брат му и в 1 градска,  отново отказ.
В Св.  Иван Рилски му искали пари за спешния преглед и казали че трябва освен становище за счупване... искат нефролог да го прегледа и човека не познава такъв който да се съгласи и се прибира съкрушен.
Посъветвахме го от проклетия хоспис да извика линейката на Токуда и през спешното да го вземат,  не можело.  Брата професор каза че вземали само от домашен адрес.  Което не е вярно защото мен ме взеха от Хематологията на Г. М. Димитров когато им се примолих че ми става лошо. Да са живи и здрави хематолозите които извикаха линейката на Токуда. Искам да се оплача и от една груба сестра от едкипа,  едра,  с чуплива коса,  мургава,  крещеше на всеки шокиран и уплашен човек. Не знам имената и.
Само в Исул проф.  завеждащ нефрологията е проявил внимание и е казал че могат да го приемат ако имали места,  но вс е заето до два месеца напред и показал графика.
Айде сега ми кажете как се лекува и умира в България!
Явно трябва да са чудовища тези хора,  аз не знам как спят нощем!

Онзи човек който лежи в скапания хоспис изпитва непоносими болки,  психически че никой не иска да се захване за него,  а и че само го приспиват и не го лекуват.  
И аз да съм... ще получа удар.  Прегледал го някакъв млад "лекар" и казал че вероятно е получил мозъчен инсулт.
Всичко е в границите на вероятностите!
НИКОГА ДОСЕГА НЕ СЪМ ИМАЛА ТАКЪВ ОТЧАЯН ПОСТ!
НЕКА НИТО ЕДИН ЧОВЕК НЕ БЪДЕ ОСТАВЯН В ЛАПИТЕ НА ХОСПИСА МАРИНЕЛА И ВЪПРОСНИТЕ ЧУДОВИЩА!!!
ЗАПИШЕТЕ ДОКТОРИТЕ В ЧЕРНИЯ СПИСЪК!
Виж целия пост
# 2 963
Сигнализирайте медиите и то веднага. Като излезе репортаж и изведнъж всички се сещат да работят, а компетентните органи - да се самосезират. В Пирогов пробвали ли сте?!
Виж целия пост
# 2 964
Аз щях да умра в Пирогов,  с хормони и кръвни показатели под нормата те ми казваха че съм добре и си внушавам.  Млля ви се дано ги закрият най- после!
Виж целия пост
# 2 965
Аз щях да умра в Пирогов,  с хормони и кръвни показатели под нормата те ми казваха че съм добре и си внушавам.  Млля ви се дано ги закрият най- после!

И на мен ми се е налагало по спешност да отида там и все ми казваха, че съм за психиатър..... ooooh!
Виж целия пост
# 2 966
Д-р Гуторанов - невролог, 18-та поликлиника:

Изключително груб лекар, пълна липса на човечност и разбиране. Не се интересува от състоянието на пациентите. За способностите му на лекар не мога да коментирам - не стигнах до там - нямах нито нервите, нито желанието за това. Предпочетох да си използвам направлението при друг специалист.

Още като го чаках, чувах как се кара на всеки пациент.
Виж целия пост
# 2 967
Не ви препоръчвам да ходите при офтамоложката д-р Владимира Стойкова, която преглежда в болница ,,Зора'' и за съжаление в спешния център по офтамология в ИСУЛ. Прихванах от немърливостта там много лош, тежък и продължителен конюнктивит, чиято същност тя определи абсолютно грешно и ми предписа абсолютно неправилни капки, които бяха установени от двама други офтамолози, и по този начин усложни конюнктивитът ми максимално. Никъде няма и не желаят да предоставят неин телефон за връзка, тъй като на няколко пъти имах наистина спешна нужда относно продължаващо лечение, предписано от нея. На всичкото отгоре отношението й беше сякаш е единственият офтамолог в България, който видиш ли безплатно ми прави услуга да ме лекува... често не благоволеше дори да ми отговори на важните въпроси, които си позволявах да попитам относно лечението ми и си продължаваше да си говори нейните неща, въпреки че само аз чаках пред нейния кабинет. Просто не ви препоръчвам да ходите при нея!
Виж целия пост
# 2 968
Аз бих добавила д-р Стивасарска от Шейново и д-р Тодоров от 25 п-ка няма такива некадърници
Виж целия пост
# 2 969
В това число и МБАЛ Сердика по точно ортопед Марин Бенкин, този 'специалист " ми направи артроскопия на менискуса преценявайки че не става за шиене .
Три месеца по късно с възобновени болки, след прегледи при няколко светила на медицината заключението е че все така си е скъсан и съм за операция !
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия