Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Черен списък - гр.София

  • 769 608
  • 2 971
# 2 970
В това число и МБАЛ Сердика по точно ортопед Марин Бенкин, този 'специалист " ми направи артроскопия на менискуса преценявайки че не става за шиене .
Три месеца по късно с възобновени болки, след прегледи при няколко светила на медицината заключението е че все така си е скъсан и съм за операция !
Виж целия пост
# 2 971

Здравейте, горещо НЕ ви препоръчвам посещение при този лекар. Миналата седмица със съпруга ми посетихме кабинета му на ул. Беласица. Седнахме в чакалнята, като въпросният лекар излезе и ни попита от къде сме. Съответно отговорът ни беше "от София", при което с изключително рязък тон ни отговори "абеее, то всички сме от София, питам от кой квартал сте". До тук добре, все пак му дадохме шанс. След това излезе още 2-3 пъти от кабинета му и твърдеше колко е велик и колко хора е излекувал, нагруби още двама човека, като им каза "писна ми от вас, какво само ми идвате, ти за какво си дошла - да не избяга мъжа ти ли". Накрая, взе жената, която беше с час преди нас и с грозен и саркастичен тон ни погледна и ни каза "ооо, софиянците ще си почакате много, ще взема тези от 3 часа (нашите часове бяха за 2 и 2 и 30) преди вас и тогава сте вие". В този момент си погледнах часовника, беше станало вече 2 и 20, при което се чу истерично крещене от страна на доктора, че в кабинета му само неговия часовник бил верен и да не си гледам моя нервно, той бил голяма работа и ние нямаме право да нервничим, а да седим и да чакаме, ние сме настоявали явно много да ни запише да въпросния ден, тъй като при него се чакала дълго (подчертавам, че ние просто се обадихме за час и той ни посочи този като възможен)". След като влезе за преглед, ние си тръгнахме. Изключително невъзпитан, антипатичен и груб човек. Това не може да бъде отношение от доктор, независимо от това колко е "добър". Горещо препоръчвам да НЕ го посещавате. Добри специалисти в София има много!
Да отбележа, че става въпрос за д-р Емил Начев - гастронефролог, чиито кабинет се намира на ул. Беласица № 57, а не за д-р Начев - ендокринолог!


Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1