Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

А английски няма ли да учим? (Тема 2)

  • 119 100
  • 1 104
# 1 095
Здравейте. Кое приложение за изучаване на езика ползвате? Търся за средно напреднали с реални разговори и такова за деца- начално ниво.
Виж целия пост
# 1 096
Здравейте, виждам че има хора, които посещават частни уроци. Бихте ли ми препоръчали някой учител, от който сте доволни?
Виж целия пост
# 1 097
Здравейте, виждам че има хора, които посещават частни уроци. Бихте ли ми препоръчали някой учител, от който сте доволни?

Аз мога да ти препоръчам нашия учител. Ако искаш пиши на лични, защото все пак не знам дали няма да е против  такава "реклама".Мога да ти споделя ние как учим и защо сме доволни. 
Виж целия пост
# 1 098
Здравейте.Искам да ви дам информация на всички, които се интересуват от изучаването на английски език.
https://www.facebook.com/groups/1603231699917901/?fref=mentions
Виж целия пост
# 1 099
Здравейте,
Имам огромно желание да науча английски, но с работата и с малко детенце е почти невъзможно да посещавам частни уроци. Моля някой да ми препоръча уроци по английски онлайн. Благодаря
Виж целия пост
# 1 100
Напоследък правя една ФБ страничка, в която публикувам и материали и клипчета за учене на английски. Казва се ,,Уроци по английски Дилянка,,.

А аз все още съм свободна сутрин, само да кажа 😉
Виж целия пост
# 1 101
Единственото ми слободно време е вечер след 20:30-21:00, след като приспя малката....
Виж целия пост
# 1 102
Мойте малките го прихванаха много лесно от рисувани филмчета за деца. Знам, че за възрастни може да е тъпо да гледа PepaPig например, но филмчетата са семпли, и са с перфектно произношение - оригинален английски. Сега кто ми говорят те пердашат с цели фрази (по аналогия) и не се замислят да превеждат дума по дума. Не знам, просто едно споделено наблюдение....
Аз учих немския главно от филми.....за по-възрасни обаче
Виж целия пост
# 1 103
И на мен това ми е проблемът.
Имам В2, но със спийкинга съм зле, точно защото няма с кого да говоря.
Иначе за четене и писане нямам проблем.
Може би трябва да отворим отделна тема  за ,,търся си с кого да говоря английски/немски/френски etc." Grinning Из университетите има тук-таме разлепени такива обяви на чуждестранни студенти.
А из школите на това животно му казват комуникационна или разговорна практика. Ако те интересува, можеш да видиш в Школата Нов Лидер на Дондуков, там има точно такива програми и са разделени на две нива за по-начинаещи и по-напреднали.
Виж целия пост
# 1 104
Да предложа онлайн уроците на Кабината. Присъствах на един тестви курс във виртуална класна стая и мога да ви кажа, че си струва. Аз уча с клипчета от ютуб и по-конкретно с видеата на Учи с Николая. Свалила съм си и на телефона  няколко приложения и набивам инфо в главата ми и се надявам все нещо да проработи. Отделно си чета една книжка с разкази на английски и така.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

0 резултати за

Страница 1 от 1