Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Срастване при момИченцата-2

  • 60 254
  • 440

Анкета

Какво направихте след като открихте срастване при своето момиченце

Опции:

# 435
Марина, съжалявам за това, което ви се случва. Направи ми впечатление това, че детето се е киснало с часове с лайка и тетра. Киснене при никакви обстоятелства не бива да се прави при дете. Това благоприятства развитие на Е.коли във влагалището на детето и на други бактерии и вместо да решите проблема със срастването, вие го задълбочавате. Ако ще се ползва лайка и тетра, то измиването с тях трябва да става под струя. От чайник или от шише, което е било попарено с вряла вода.
Научете детето да се бърше в тоалетната в правилната посока отпред-назад и никога да не употребява рециклирана тоалетна хартия.
Личната хигиена е от изключително значение. Каквото и да се случва, минимум два пъти дневно детето трябва да се мие, най-удобни са душовете с подвижна слушалка, само с топла вода, без сапуни, гелове или други препарати.
Голяма е вече трябва сама да се грижи за тези неща.
Бельото й трябва да переш при минимум 60 градуса.
Колкото до лекар, не мога да ти препоръчам, далече съм от Бургас. На моята дъщеря се случи на три годишна възраст.  Заведох я при д-р Бонка Йончева в Пловдив. Наложи се да я разлепи механично, детето изживя голям стрес, по-скоро в следващите дни, когато не искаже да пишка. Стискаше с часове и накрая се напикаваше в гащите.
Тогава докторката ми изнесе една лекция, като ми обясни, че от майката и от хигиената, която тя поддържа на детето зависи да няма рецидив. А при вас той е постоянен.
Търсете решение и не забравяйте, че обикновено това срастване води и до уроинфекции и трябва успоредно да се лекуват двата проблема.
Дано не съм била остра и ме разбереш правилно.
Виж целия пост
# 436
Благодаря за съветите!!!Всеки един съвет мие като поука.Не приемам нищо за критика,защото проблема трябва да се реши.
Виж целия пост
# 437
На дъщеря ми  АГ лекар й назначи седящи бани в лайка сутрин и вечер за по 10-15 мин за период от 10 дена след механично разлепяне. Детето беше на 5 г.  Rolling Eyes, а като беше бебе на 7-8 месеца, педиатърката беше препоръчала същото за едно подсичане само че със смрадлика
Виж целия пост
# 438
Това, което написах е по съвет на детски АГ, с много голям опит. Не си го измислям. Но всеки сам преценява.
Виж целия пост
# 439
сигурна съм че не си  го измисляте, аз споделих за да не се обвинява жената че едва ли не на своя глава го е решила, на детето лекари го назначиха. И въпросната   АГ  също е с доста олям опит... че и Университетски преподавал  при това  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 440
 С голямо съжаление отново пиша в тази тема (преди под името Роксана). След три цепвания, мазане и какво ли не, в продължение на 8 години, детето остана със срастване наполовина. Вече е на 10 години, започва да навлиза в пубертета. Понеже е така залепена от няколко години, мисля че ще ни се наложи да стигнем до хирург. Майчета, които сте преживяли тази манипулация, споделете къде и при кого я направихте. Искам да съм подготвена, защото не сме от София и като мине прегледа при Д-р Сираков да знаем на къде да поемем. 
Виж целия пост

Започнете да пишете...

0 резултати за

Страница 1 от 1